Jön a 16. Educatio Kiállítás

2016. január 21. és 23. között rendezi meg idén az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. a 16. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a SYMA Központban. A mindenki számára ingyenes kiállításon felsőoktatási intézmények (köztük külföldi egyetemek is), nyelviskolák, tankönyvkiadók, szakképző intézmények és más oktatással foglalkozó kutatóintézetek mutatják be képzési kínálatukat. Az Educatio Kiállítás nemcsak a felvételiző diákok részvételére számít, hanem az iskolák tanárait és vezetőit is színvonalas szakmai programmal várja.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem örömmel várja standjához (F49) azokat az érdeklődőket, akik szeretnének többet megtudni a felvételi esélyekről és lehetőségekről, az egyetem képzéseiről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kulturális és sportolási lehetőségekről, valamint a kollégiumi elhelyezésről. A továbbtanulásra készülő középiskolás diákok az egyetem hallgatóitól kaphatnak választ a kérdéseikre. 2016. január 22-én pedig meghallgathatják Jegyes-Tóth Kriszta, az ELTE kommunikáció igazgatójának „ELTE. Hozzád beszélünk.” című előadását, amely 14 órakor kezdődik a színpadnál.

Az Educatio Kiállítás Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállítása, melyen mintegy 150 kiállító és hozzávetőlegesen 30 000 látogató vesz részt minden évben. A háromnapos rendezvény nemcsak az idén felvételiző középiskolásoknak szól, hanem a másoddiploma vagy a mesterképzés iránt érdeklődő hallgatók számára is hasznos tudnivalókkal szolgálhat. Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.).

Forrás: elte.hu

Kép: facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]