Felmérés az egyetemi szolgáltatásokról 2014

A Rektori Hivatal Minőségbiztosítási Osztálya idén első alkalommal bonyolít le az egyetemi szolgáltatásokkal kapcsolatos, elégedettséget elemző kérdőíves felmérést a hallgatók körében. Elsőként az ELTE által nyújtott könyvtári, sport- és karrierszolgáltatások témájában készült kérdőív.

A véleményezés célja, hogy az Egyetemvezetés visszajelzést kapjon e szolgáltatásokról, továbbá az eredmények meghatározhatják a jövőben tervezett fejlesztések irányát.

A kérdőívet kitöltő hallgatók között három ajándékcsomagot sorsolnak ki összesen közel 100.000 Ft értékben. Az ajándékcsomagok különböző összeállításban tartalmaznak a Karrier Központban beváltható utalványokat, sportbérleteket, könyveket és pólókat.

Az ajándékcsomagok karrierszolgáltatásokra szabadon felhasználható utalványokat, logózott táskát, pólót, illetve aerobic-, tollaslabda-, kondibérleteket, színházjegyeket és könyveket tartalmaznak.

A kérdőívek kitöltésére november 23-ig van lehetőségetek a Neptun kérdőívek menüpontjában.

A nyereménysorsolásra 2014. november 25-én 12 órakor a Játékszervező székhelyén (1056 Budapest, Szerb u. 21-23.) kerül sor azon kitöltők között, akik a nyereményjátékra regisztrálnak.

A játék szabályairól bővebben itt olvashattok!

Kép: poseidonsystem.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]