Folytatódik a Mozdulj Rá! kihívás

Cseh László, Joó Abigél és Heidum Bernadett már teljesítette a hozzá intézett kihívásokat, most pedig rajtad a sor! Kezdődik új Mozdulj Rá! kezdeményezés hozzátok intézett kihívásos játéka, elsőként az ELTE hallgatójával, Hajagos Mátéval. A feladatok nem megszokottak, de megoldhatóak. Vágjatok bele!

Hat héten keresztül minden héten egy új kihívást intéz hozzátok egy ismert, vagy kevésbé ismert személy, ezeket a kihívásokat pedig bátran fogadjátok el, és álljatok ki a kihívók ellen! Az elvégzett feladatokat vegyétek fel videóra, amit a következő vasárnap éjfélig töltsetek fel a SportPont Mozdulj Rá! hivatalos Facebook oldalára. Minden egyes feltöltés után10 SportPontot szerezhettek, ami 10.000 Ft kedvezményt ér a SportPont rendszerben lévő kedvezményes akciókban, és rögtön be is válthatod, ha regisztráltál. Regisztrálni itt tudtok.

A kihívásokban résztvevők között továbbá egy tabletet és egy okostelefont is kisorsolnak július 5-én, melyet az EFOTT MozduljRá! SportPont díjátadóján vehet át a szerencsés játékos, vagyis még az EFOTT egyik napján is részt vehettek!

dcaeef4c16b8a8dd2169c4e6191f97b9_XL

És hogy mik az eddigi kihívások?

  1. kihívás – Hajagos Máté ELTE
  2. kihívás – Szarka Ákos Streetwork out edző
  3. kihívás – Szalai Kata PTE

Szóval hajrá, érdemes! Ha minden héten részt veszel a játékban, többszöröződik az esélyed! ‪#‎mozduljra

És semmiképp se felejtsd: heti 3×45 perc mozgás megváltoztatja az életed!!

forrás: mefs.hu

kép: mefs.hu

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]