Győzz le egy olimpikont!

Elsőre hihetetlennek hangzik a „Győzz le egy olimpikont!” szlogen, de egy video vagy egy kép segítségével kihívhatod kedvenc magyar olimpikonodat és megmérkőzhetsz vele egy általad választott sportágban. A Mozdulj Rá! kezdeményezés keretében zajlik az esemény, amire április végéig van lehetőséged regisztrálni.

Van olyan magyar olimpikon, akit példaképednek tartasz, esetleg szívesen kihívnád egy párharcra egy bizonyos sportágban? Akkor eljött a Te időd! A Mozdulj Rá! kezdeményezés most keretet biztosít ahhoz, hogy megmérkőzz egy általad kihívott magyar olimpikonnal egy általad választott sportágban.

A kampány célja, a rendszeres testmozgás népszerűsítése a felsőoktatásban tanulók körében. Ebben most te is részt vehetsz, hiszen a pályázat győztesei igazi bajnokokkal, Cseh Lacival, Joó Abigéllel, vagy Heidum Bernadettel szerepelhetnek egy közös videóban. Ha szívesen részt vennél a kampányban, nincs más dolgod, mint készíteni egy rövid videót magadról, amiben elmondod, hogy miért te lennél az ideális kihívója a választott olimpikonnak. Fényképpel is pályázhatsz. Ez esetben írd le szövegesen, hogy miért téged válasszon a kihívottad. A fénykép alatt/videóban szerepelnie kell a saját nevednek, a kihívottad nevének (a fenti három sportoló közül), a választott sportágnak, és annak, hogy miért saját magadat tartod a legalkalmasabbnak, hogy megmérkőzz, és ezáltal együtt szerepelhess a sportolást népszerűsítő kisfilmben, a választott magyar olimpikonnal.

Ha elkészült a videód/fényképed, akkor töltsd fel április 30-ig a Mozdulj Rá! Facebook oldalára #mozduljra címkével. Eredményhirdetés május 2-án szintén a Mozdulj Rá! Facebook oldalán. Ha pedig téged választ a kihívott olimpikon, megmérkőzhetsz és szerepelhetsz vele a kampányt népszerűsítő filmben is. A kampányfilm forgatásának időpontja és helyszíne: Mozdulj Rá – Kosárlabda Ünnep, Budapest, Hősök tere, május 5.

Sok-sok meglepetés, egyetemista olimpikonok és Universiade bajnokok nevével fémjelezve vicces és szórakoztató kihívások, megmérkőzések, lelkes összegyetemi közösség, sportoló és kevésbé sportoló hírességek, és rengeteg kedvezmény vár azokra, akik csatlakoznak a kampánykezdeményezéshez!

Ha kedvet kaptál, jelentkezz! A hivatalos pályázati szabályzatot itt találod.

forrás: mefs.hu

kép: mfes.hu

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]