Itt a harmadik Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupája!

Kevesebb, mint két hét múlva, azaz április 23-án kerül megrendezésre a III. ELTE – Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupája. A résztvevő egyetemi és főiskolai dolgozók öt sportágban mérkőzhetnek meg egymással a Bogdánfy utcai ELTE Sporttelepen. Az esemény fővédnökei és támogatói között az ELTE rektora, kancellárja és Újbuda polgármestere, valamint az EMMI Felsőoktatásért Felelős Államtitkársága is szerepel.

Az anno hagyományteremtő céllal szervezett Sport Kupa idén tavasszal immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre. Célja, hogy a magyar felsőoktatási intézmények dolgozóinak és oktatóinak közös szabadidős és sportolási lehetőséget biztosítson. A benevezett csapatok ötféle labdajátékban mérhetik össze ügyességüket: kispályás labdarúgásban, kosárlabdában, teniszben, tollaslabdában és asztaliteniszben.

A sportesemény fővédnökei: dr. Mezey Barna, az ELTE rektora, dr. Scheuer Gyula, az ELTE kancellárja, dr. Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere és dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi–Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elnöke; védnökei: dr. Pálfia Zsolt, az ELTE FDSZ elnöke és dr. Bartha Csaba, a MOB sportigazgató-helyettese. Az Egyetei-Főiskolai Dolgozók Sport Kupájának fő támogatója az EMMI Felsőoktatásért Felelős Államtitkárság, a Magyar Olimpiai Bizottság és az EMMI SE támogatásával, továbbá a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és a Budapesti Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség ajánlásával.

A Kupára 2016. április 19-ig lehet nevezni, a versenykiírást, a versenyszabályzatot, valamint a nevezési lapot erről az oldalról lehet elérni.

Forrás: eltesport.hu
Kép: semmelweis.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]