Ingyen sportolhatnak a kolisok februártól májusig

Megszületett az ELTE Aerobik óráinak tavaszi menetrendje, ami a kollégistáknak külön nagy örömet okozhat: a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat sikeres pályázatának eredményeként az ELTE-kollégiumokban a kollégisták ingyenesen vehetnek részt az edzéseken a 2015/2016-os tavaszi félévben. Edzések lesznek a Kerekes Kollégiumban, a Nagytétényi úti Kollégiumban, a Damjanich utcai Kollégiumban és a Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumban is.

A Kerekesben, a DUK-ban, Tétényben és a KCSSK-ban tartott edzések az őszi szemeszterben 4.000 forintos bérlet megvásárlásával voltak csak látogathatóak, sőt a bérlet csak egy adott kollégiumban volt érvényes. Most viszont heti két órára bármelyik kollégista tud járni ingyen, hiszen annak ellenére, hogy heti két edzés csak a KUK-ban és a KCSSK-ban lesz, “az edzéseket az ELTE valamennyi kollégiumának lakói ingyenesen látogathatják”, azaz át lehet járni más kollégiumokba is edzeni.

Az ELTE-s kolikban alakformáló, full-kondi és gerinctréning órák lesznek, de ha például dinamikus jógára vagy pilatesre, esetleg valamilyen táncos órára járnának a kolisok, akkor azokért továbbra is bérletet kell váltaniuk.

A kollégiumi órákat csak ELTE-kollégisták látogathatják, ugyanakkor a tavaszi félév első két hetében szokás szerint az összes óra mindenki számára ingyenesen látogatható.

A következő félév órarendjét itt tudjátok megtekinteni.

További információk: ELTE Aerobik, ELTE Aerobik Facebook-oldal

Kép: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]