Netflix-sorozatok – Őszi premierek

Szívesen néznél sorozatokat, de nem tudod, mit kezdj el? Jelen cikkünkben hat olyan netflixes sorozattal ismerkedhetsz meg, amelyek 2020. szeptember 22. és október 16. között debütálnak.

Kisokos az élethez
Amerikai sport dokumentumsorozat
Premier: 2020. 09. 22.

Úgy érzed, hogy semmi sem megy? Annak ellenére se, hogy mindent beleadsz? Nem kell messzire menned a jó tanácsokért, elég ha megnézed a Netflix legújabb sorozatát. Öt legendás edzőt  köztük José Mourinhót kértek fel, árulják el saját magukkal szemben felállított szabályaikat, melyek segítségével sikeresekké váltak mind a magánéletükben, mind pedig a sportban. A tanácsaikat, bár elsőre túl egyszerűnek tűnnek, mégis érdemes megfogadni. Például Dawn Staley kosárlabdaedző szerint, ha képes vagy türelmesnek lenni, akkor sikeres leszel. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem voltak kétségbeejtő momentumok az életükben vagy a pályán, de mindig sikerült leküzdeniük az eléjük gördülő akadályokat.

Vegyél példát róluk, építsd bele a saját életedbe a neked tetsző szabályokat! És ne feledd, hogy semmi se tart örökké, még a hullámvölgyek se.

Sneakerheads – Edzőcipő minden mennyiségben
Amerikai vígjátéksorozat
Premier: 2020. 09. 25.

Devin megszállottan odavan a sportcipőkért. Fanatikussága alábbhagy, ahogy családot alapít és főállású apa válik belőle. Az idillt egyik barátja, Bobby szakítja meg, amikor megkeresi, és egy addig városi legendának hitt cipő nyomába erednek. Kalandos út veszi kezdetét, ahol új társakra lelnek. De a kutakodás nem veszélytelen: menetközben le is tartóztatják őket Hong Kongban, azonban a kis csapatunkat ez sem állíthatja meg, hogy megszerezzék a Zero nevű cipőt.

Ha eleged van már a sok komoly, olykor szomorú sorozatokból, itt az ideje, hogy elkezd a Sneakerheads-t! Garantált a jókedv.

Jó reggelt, Veronica!
Brazil thriller drámasorozat
Premier: 2020. 10. 01.

Veronica, a zárkózott rendőrnő először szemtanúja lesz egy öngyilkosságnak, majd egy nő kér tőle segítséget. A két ügy között összefüggést talál, melyek egy randioldalra vezetik. Elkezdi feltárni a bűnténysorozatot, azonban nyomozásával tudtán kívül veszélybe sodorja a családját is. Közben egy házaspár szörnyű titkára is rábukkan, ami csak tovább bonyolítja a dolgokat.

Kövesd végig Veronica nyomozását, ahogy egy szövevényes összeesküvést göngyölít fel!

Emily Párizsban
Amerikai vígjáték drámasorozat
Premier: 2020. 10. 02.

Igazi csajos kiruccanásra invitál meg a Netflix a francia fővárosba, Párizsba. Emily, a chicagói marketinges a Szerelmesek városában kap egy új állást, mellyel egy régi álma teljesül. Ezzel viszont új kihívások jelentek meg az életében: egyensúlyt kell találnia a munkája, a barátai és a szerelem között. Nehéz a feladat, ahol kérdéses, hogy képes lesz-e alkalmazkodni az új életviteléhez no meg hogy tud-e majd választani a pasik közül.

A sorozatot a többség által ismert Darren Star készítette, akinek a nevéhez a Szex és New York is kötődik, melynek hangulata jelen szériában is érződik.

Tarts Emilyvel ebben a könnyed alkotásban és merülj el a francia divat világában, miközben Párizst is felfedezheted!

A Bly-udvarház szelleme
Amerikai horror drámasorozat
Premier: 2020. 10. 09.

Újabb kísérteties sorozattal tér vissza Mike Flanagan, A Hill-ház szelleme készítője, és hozta magával az előző szériában megismert színészi gárdát is. Bár nem folytatásról beszélünk, de erősen kötődik majd hozzá. Ahogy már megszokhattuk, egy ház élő és halott lakóit ismerhetjük meg előbbiek nagy pechére. Már maga az előzetes is végig fenntartja a nyomasztó hangulatot, elég ha a dalra gondolunk, vagy a sötétben megmozduló babákra. Ennek ellenére nem mindenki fél a holtaktól; úgy néz ki, a kislány az előzetes végén elég bátor ahhoz, hogy egy kísértetet is csendre intsen.

Felkészültél erre a hátborzongató élményre? De várj! Mi mozog ott a sötétben?

A kék vér vírus
Francia történelmi kaland drámasorozat
Premier: 2020. 10. 16.

Bizonyára te is tanultál már a nagy francia forradalomról és annak eseményeiről. A tárgyi tudásod azonban kevés lesz ide, hisz a rendező alternatív módon mutatja be a történéseket. A guillotine feltalálója, Joseph Guillotin felfedez egy, az arisztokraták körében terjedő vírust, melytől a vérük kékké változik és a köznépet kezdik el gyilkolni. A Testvériség veszi fel a harcot velük, akikhez egyre többen csatlakoznak. Kemény harc veszi kezdetét, ahol immáron a túlélés a cél. De mind tudjuk: „el fog jönni a nap, amikor a szolgák letörik magukról a láncot és amikor az elnyomottak összeállnak, hogy fellázadjanak”.

Légy részese a változásnak, és lásd, ahogy egy nép felkel az igazságtalanság és a brutalitás ellen egy szebb jövőért!

Ha még nem ismered a Netflixet, mindenképp olvasd el egy korábbi cikkünket róla! Tipp: amennyiben még nem fizettél elő a streaming szolgáltatásra, az első hónapban ingyen nézheted az itt fellelhető filmeket és sorozatokat.

Érdekel a sorozatajánlónk előző havi része? Ide kattintva elolvashatod!

Szerző: Hengszter Norbert
Kiemelt kép: sickchirpse.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]