Segítsd te is a diákokat az érettségire való felkészülésben!

A f21.hu portál felületén az ország minden területéről találhatnak maguknak a diákok olyan felkészítőtanárt az érettségire, aki jelenleg pedagógushallgató, és térítésmentesen, jó szándékból segít.

Az f21.hu portálon létrehoztak tegnap egy folyamatosan frissülő felületet, ahol feltüntetik megyénként, városonként, hogy kik azok a pedagógushallgatók, akik szívesen segítenek az érettségire készülő diákoknak, amíg nem rendeződik a helyzet – mindezt önkéntesen, jó szándékból.

„Március 13-án bejelentették, hogy az iskolákban új munkarend lép életbe: a diákoknak otthon kell maradniuk, a tanárok pedig távoktatásban folytatják a tanítást. Sajnos a helyzet egyelőre kilátástalannak látszik, nem tudni, mikor áll vissza a normális kerékvágásba az iskolai élet, az oktatás. Ezek a körülmények a gyermekek, a szülők és a tanárok számára is természetesen nagy nehézségeket okoznak, viszont legjobban az érettségire készülő diákokat érinti a változás, hiszen a távoktatás még messze nincs azon a szinten, hogy megfelelő módon tudja segíteni az ő felkészülésüket a nagy megmérettetésre. Az f21.hu csapata ennek érdekében létrehozott egy projektet Fogjunk össze a diákokért! címen. A mozgalom lényege, hogy ezen a felületen folyamatosan frissülve közöljük azon lelkes és segítőkész tanárjelöltek nevét, elérhetőségét, akik szeretnének segíteni az érettségi előtt álló diákoknak a felkészülésben. Természetesen ez a projekt nem szűkül 100%-ban az érettségizőkre, egyéb kérdésekben is szívesen segítenek az itt feltüntetett hallgatók, ha tudnak. Egyebek mellett külön jelöljük azokat, akik gyermekfelügyeletet is vállalnának” – olvasható a felületen.

A lista folyamatosan frissül, megyénkénti leosztásban találhatók meg a hallgatók névvel, elérhetőséggel és azokkal a tantárgyakkal, amikben segíteni tudnak.

Ha úgy érzed, te is szívesen segítenéd a projekt megvalósulását, ezen űrlap kitöltésével jelentkezhetsz felkészítőtanárnak!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]