Csatlakozz az ELTE-sek népes csapatához a Sárga Túrán!

2012. április 30. és május 1. között ismét megrendezik a sok százas tömegeket megmozgató Sárga Teljesítménytúra az ELTE-BEAC természetjárói szervezésében.

2012-ben is folytatódik az immár félévtizedes hagyomány, és az ELTE-BEAC természetjárói április 30-án és május 1-jén ismét megszervezik a magyar túrázók körében nagy népszerűségnek örvendő Sárga Teljesítménytúrát. A változatos programkínálatban a kezdő túrázóktól a megszállott sportemberekig mindenki talál megfelelő kihívást. Emellett egy éjszakai túrán is kipróbálhatjátok magatokat.

A következő távokból lehet válogatni:
18 km/20 km/30 km (éjszakai) / 40 km /50km/70 km

Ehhez már csak hab a tortán, hogy a tavaly közel félezer résztvevőt számláló túrára az ELTE-seknek a nevezés idén is ingyenes lesz!

Út közben, az ellenőrző pontokon különböző csemegékkel és frissítőkkel várnak mindenkit. A túra teljesítése után pedig minden sikeres teljesítő haza viheti emlékül egyedi oklevelét és kitűzőjét, na meg az aznapi élményeket, mely utóbbiak gondoskodnak róla, hogy e nagyszabású túra örök emlék maradjon számodra.

A túra útvonala: Esztergom – Vörös kereszt – Hegymeg nyugati széle – Kerek-berek – Barát-kút – Pilisszentlélek – Pilis nyereg – Klastrompuszta – Csévi-nyereg – Iluska-forrás – Zajnát-hegyek – Pilisvörösvár – Pilisszentiván – Antónia-árok – Hűvösvölgy – Nagy-Hárs-hegy – Kis-kőfej – Virág-völgy – Csacsi-rét – Sorrento – Huszonnégyökrös- hegy – Budaörs.

A túra egyben az Ötpróba London 2012 sorozat része is. A 18 és 20 km-es táv teljesítése esetén 2 ponttal, a 30 km és a fölötti távok teljesítése esetén 4 ponttal gazdagodhatsz.

Jelentkezni lehet Turi Zsoltnál (tuzraai[kukac]inf.elte.hu ; 30/461-3931).

További információ:
http://tura.elte.hu/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]