Zamárdi, már alig bírom kivárni! – idén is Balaton Sound

Balaton, nyár, napsütés és persze fesztiválbérlet. Így teljes a lista! 2018 júliusában ismét koncertektől és hatalmas buliktól lesz hangos a balatoni kisváros. Az öt nap alatt 7 színpadon mintegy 200 fellépő gondoskodik majd a fergeteges hangulatról.

Kitört a nyár, és nem tudod, mit kezdj a rengeteg szabadidőddel? Régóta álmodozol egy balatoni kiruccanásról a régen látott haverokkal? Akkor a Balaton Soundot neked találták ki! 2018. július 4-én startol Magyarország legnagyobb vízparti fesztiválja, és öt napon keresztül csak a szórakozásé lesz a főszerep. Ilyen fellépők mellett nem is lehetne másként: Jonas Blue, DJ Snake, Punnany Massif, Lotfi Begi, Majka & Curtis és még sokan mások színesítik a hét programját, robbantják fel minden este a színpadot. Apropó, színpad: idén új színpaddal bővül a Sound programkínálata. A Clubs on the Beach projekt a techno és a house szerelmeseinek szeretne kedvezni. Többek között a berlini Watergate, a párizsi Rex is egy-egy napra birtokba veszi az új vízparti COTB színpadot.
A jegyek rohamtempóban fogynak, úgyhogy érdemes minél előbb beruházni egyre! A diákkedvezmény mellett kombinált bérletek is vásárolhatók, és ha beszervezel egy csapatot, akár ötnapos Balaton Sound-bérletet is nyerhetsz.
Részletek a fesztivál weboldalán és a Facebook eseménynél.

Ne habozz, Soundozz!

Kiemelt kép: antropos.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]