„Indulhatunk? – Igenis, Kapitány!” – Október 7-én Bölcsész Gólyahajó!

A Bölcsész Gólyahajó vitorlát bont és idén is fergeteges hajókázásra invitálja Bölcsészkarunk újdonsült polgárait. Kalandra fel!

Nem akármilyen kirándulással készül idén ősszel a Hallgatói Önkormányzat. Október első szombatján a Gólyacsapat vízre száll és beveszi a Dunát. Evezőket ugyan nem kell ragadni, de az biztos, hogy senki nem fog unatkozni! Sőt, aki igazán merész és bevállalós, az jelmezben érkezik. Határ a csillagos ég! A lényeg, hogy minél ötletesebb, kreatívabb legyen, hiszen a szervezők jelmezversennyel is készülnek! Emellett lesz még tombola, bölcsész kvíz, tánc, étel-ital bőven. A hangulatról DJ Szasza fog gondoskodni. Kár lenne kihagyni!

Elöljáróban pár hasznos információ: a hajó 2017.október 7-én pontban reggel 7:30-kor indul a Vigadó téri kikötőből. Érkezzetek pontosan, hogy ne a partról kelljen integetnetek a többieknek! Egy nagyjából egésznapos hajótúráról van szó és a várható este 8-as kikötés után a program az AFTERPARTY-val folytatódik, (már) a szárazföldön (erről a Facebook-eseménynél lesznek elérhetőek az infók). A beszállójegyeiteket a HÖK-irodában vehetitek meg október 2-a, hétfő reggel 9-től.

Egy egész napon át tartó vidámság, ahol gólyatársaiddal és felsőbb éves hallgatótársaiddal kikapcsolódhatsz, ismerkedhetsz és megérezheted az egyetemi lét igazi ízét. Ott találkozunk!

Ahogy a hajóskapitányok szokták mondani: „Jó szelet!

További részletek az eseménynél.

 

Kiemelt kép forrása: rajzfilm.network.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]