Az ELTE Online munkatársakat keres!

elte_online_A3

Az ELTE Online az egyetem legnagyobb hallgatói magazinja, ahonnan első kézből értesülhettek a felsőoktatással és az ELTE-vel kapcsolatos információkról, hírekről. ELTE-s hallgatók dolgoznak nálunk rugalmas beosztású diákmunkában újságíró, fotós, grafikus munkakörökben, illetve hozzánk tartozik az ELTEvízió videós stábja is. Célunk, hogy az ELTE minél több hallgatója próbálhassa ki magát az egyetemi média alakítójaként, így időről időre felvételit hirdetünk.

Te döntöd el, mennyi időt szánsz a munkára – mivel az elvégzett munka mértéke alapján állapítjuk meg a honoráriumot. Természetesen megállapítottunk egy minimumot is, ez jelenleg havi két cikk megírása. A feladatok jelentős részét otthonról is elvégezheted!

A jelentkezés két egyszerű lépésben történik:

  • Töltsd ki ezt az adatlapot.
  • Küldd el referenciamunkáidat EO jelentkezés tárggyal a lapmenedzser@online.elte.hu címre:
    • Az újságíróktól egy rövid próbacikket;
    • A grafikusoktól 2-3 referenciamunkát;
    • A fotósoktól egy tetszőleges tárhelyre feltöltött kisgalériát (15-20 kép).

A jelentkezési határidő március 2. 23:59

 

Gyakornok szeretnél lenni?

Az ELTE Online 60 és 90 órás gyakornoki programokat is hirdet. A hozzánk érkező gyakornoknak meg kell ismernie az összegyetemi hír- és rendezvényportál működési rendjét, szervezeti kultúráját. Részt kell vennie a napi működésben, és el kell végeznie a rábízott részfeladatokat. Gyakornokainknak az itt töltött idő alatt igyekszünk biztosítani, hogy különböző szinteken több feladatot is elláthassanak, kipróbálhassanak. Kezdetben könnyebb feladatokat kapnak az olvasószerkesztői és hírszerkesztői munkakörökben, de amint felkészültségük és érdeklődésük alkalmassá teszi őket az önálló munkavégzésre, úgy kapnak nehezebb feladatokat; háttéranyagokat, illetve interjúkat és riportokat is készítenek.
Hogy gyakorlati idejük végére megismerjék a szerkesztőség működését, és behatóbban ismerjenek egy vezetői feladatkört is, a gyakorlat nagy részét egy rovatvezető mellett töltik, és az ő munkáját segítik. Az ELTE Online-nál végzett munka szakmai gyakorlatként csak a tanszékkel és a szerkesztőséggel való egyeztetés után lehetséges. Amennyiben a szakod kapcsán nem tudod nálunk tölteni gyakorlati idődet, jelentkezz munkatársunknak!

Bővebb információért kattints a linkre!

Kérdéseidet várjuk a lapmenedzser@online.elte.hu címre!

 

Bízunk benne, hogy hamarosan téged is az ELTE Online csapatának tagjaként köszönthetünk!