Fergeteges buli a KK-ban – ilyen volt a BTK Gólyatábor After

Mint ahogy arról korábbi cikkünkben írtunk, szeptember 21-én csütörtökön került megrendezésre a Könyvtár Klubban a BTK Gólyatábor After. Nézzük, hogy mik is történtek!

 

BTKGTAFTER (1 of 81)

Suba Attila & The SoulFool Band

Az időjárás sajnos közbeszólt – ami egy kissé korlátozta a lehetőségeket -, így a szabadtéri buli helyett a KK pince helyiségében szórakozhattak a gólyák és a felsőbb évesek. Az estét Suba Attila & The SoulFool Band kétórás koncertje nyitotta. Már ekkor látszott, hogy nagy tömegre számíthatunk, előadásuk felénél már szabad asztalt is szinte alig találhattunk. Azt kell, hogy mondjam, nem okoztak csalódást, szinte az ’50-es évekbeli New Orleans egy klubjában érezhettük magunkat a zene hatására. Kimondottan jó volt, hogy interaktív volt a műsoruk, így a koncert ideje alatt egyre inkább feloldódtak a gólyák, majd többen és többen perdültek táncra és fakadtak dalra, együtt énekelve a zenekarral.

 

 

BTKGTAFTER (26 of 81)

DJ Teccel Szivi és Party Jesus, valamint DJ PlattenZ

Az együttes ezzel elő is készítette a terepet és a jó hangulatot az este további részére, ami a BTK első Őrsvezető DJ versenyének 10 legjobbjával folytatódott 22 órakor. Az őrsvezetők néhány perces szettjei hatalmas sikert arattak, hiszen mindenki megtalálhatta közöttük az ízlésének leginkább megfelelő zenét: a Disney rajzfilmek betétdalaitól a sulidiszkós popon át a mulatósig mindenféle stílusból kaphattunk némi ízelítőt. A „vendég DJ-k” szettjei alatt már egy tűt is nehezen lehetett volna leejteni, akkora tömeg gyűlt össze a KK-ban, és mivel végül az időjárás is kegyes lett a szórakozni vágyó bölcsészhallgatókhoz, így a terasz is megtelt emberekkel.

BTKGTAFTER (27 of 81)

Az igazi kötetlen, hajnalig tartó mulatság azonban csak ezt követően kezdődött el: éjfélkor a lemezjátszók mögé DJ PlattenZ lépett, akit annak, aki volt már BTK-s bulin nem kell bemutatni. Most sem okozott csalódást, a legújabb és legjobb partyzenéket játszotta, nem elfeledkezve a gólyatáncok zenéiről sem.

BTKGTAFTER (53 of 81) (1)

Az idei gólyák igazán szerencsések, hiszen egy emlékezetes GT Afterrel a hátuk mögött kezdhetik meg a tanulmányaikat az ELTE BTK-n. Reméljük, hogy még sok hasonlóan jó buliban lesz részük.

További képeket az ELTE Online Facebook oldalán találhattok.

Képek: ELTE Online

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]