Új James Bond-film: Craig és Adele is visszatérhetnek

A Daily Mirror nemrég új információkat közölt a Bond-filmek rajongóival. A lap szerint komoly esélye van annak, hogy a gyártók nem szereznek új színészt a szerepére, egyre biztosabbnak tűnik, hogy Daniel Craig tér vissza a 007-es ügynök szerepében. A Mirror arról is ír, hogy a Skyfall sikere után újra Adele énekelheti a főcimdalt.

A pletykák sokáig új színészek lehetőségéről szóltak a legújabb James Bond-film főszerepe kapcsán. Olyan nevek merültek fel, mint Idris Elba, Tom Hardy vagy Tom Hiddlestone. Ugyanakkor egyre valószínűbb az, hogy Craignek -aki egy nyilatkozatában korábban arról beszélt, semmiképp nem vállalná a következő darabot a szériában- sikerült megegyeznie az alkotókkal.

Kevésbé mondható biztosnak, ugyanakkor a producerek szeretnék Adele-t is leszerződtetni, hogy ő énekelje a következő film főcímdalát. A brit énekesnő manapság magánéleti problémái miatt igencsak inaktív, ugyanakkor a 2012-es Craig-Adele párosítás hozta eddig a franchise legnagyobb üzleti sikerét. (885 millió font)

Forrás: Daily Mirror; Index
Kép forrása: 007.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]