Olcsó sör, tuti koncertek, mi más kellhetne még EFOTT első napján?

Idén 20%-kal több sört kapunk 490 Ft-ért. Azt hiszem, ez magáért beszél. Az EFOTT szervezői biztosra mentek, hogy senkinek ne legyen üres a pohara. Bármelyik napszakról is legyen szó. A sör mellett folynak a koncertek is, a fesztiválozók beindultak, a buli kezd elszabadulni. Nézzük, mi történt az első napon!

A 30Y-é volt a dicsőség, az elsők lehettek, akik fél 7-kor koncertet adtak az EFOTT nagyszínpadán. Még világos volt, de már alig vártuk, hogy belecsapjanak a buliba. A banda hozta a megszokott színvonalat, fiatalokat és időseket egyaránt vonzott, ugyanúgy, mint az utána jövő Kowalsky meg a Vega. Az öttagú zenekar az EFOTT-on is hirdette a Szív forradalmát, és az Amilyen hülye vagy-nál szinte izzott a levegő. Mindenki szerette egymást. A Punnany sem adta alább, élveztük, szabadon voltunk. Viccesnek szánva szinte minden szám után elhangzott egy szó, Despacito. Hogy mi szükség volt rá, ne kérdezzétek… Mégis ők voltak az este fénypontja. Felcser Máté még tornáztatott is minket, leguggoltunk, aztán egyszerre felugrottunk és kikiabáltunk a nagyvilágba. A Vendéglátós és a Másfél hete is elhangzott, az első nap legjobb koncertje, kétségtelen. A nagyszínpadon az estét a Brains zárta. Magyarország leghíresebb elektronikus zenét játszó csapatát is visszatapsolta kétszer a közönség, az ő koncertjükre sem lehet rosszat mondani. A többi helyszínen is nagy volt a pörgés. Ganxsta Zolee és a Kartel, Fish!, Szabó Balázs Bandája, NAZA, The Biebers – és ez mind csak a Rauch Arénában. Ganxsta Zolee káromkodásai után Szabó Balázs megnyugtató zenéje kifejezetten jólesett a lelkeknek. Tudtátok, hogy az énekes hat hangszeren is játszik, és még a zenéjét is ő írja? Nem semmi, szerintem sem!

A fesztiválozók imádták az első nap DJ-it is. Többek között Julia Carpenter, Dyro, Pixa és Szecsei Apánk pörgette a lemezeket. A hajnalig csapatni vágyók egészen 5 óráig élvezhették a bulit.

De, hogy ne csak az éjszakáról szóljon minden, és elhiggyétek, hogy nappal sem unatkozunk, egy kis ízelítő a napközbeni programokról: a Paks II. interaktív tájékoztató kamionja az EFOTT-ra is kitelepült, és Campus jegyeket sorsolt; és a buliról sem kell lemondanunk a Fa-habpartynak köszönhetően, ahol bikinis lányok és félmeztelen fiúk táncoltak mai slágerekre. Az EFOTT-on tehát éjjel-nappal mentek a programok, bulik – remélem, átérzitek Ti is velem, hogy CSAK SZABADON…

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]