Bölcsész tehetségkutató a MÜSZI-ben

Az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzata 2017-ben is megrendezi a mindenki számára izgalmas PATINÁT. A tehetségkutató a pesti bölcsészeknek kínál lehetőséget arra, hogy április 27-én a MÜSZI-ben (Művelődési Szint) megmutassák, mi mindenre képesek.

Az est folyamán számos tehetséges zenész lép majd színpadra, hogy megmérettesse magát az értékes nyereményért. A verseny győztesei ugyanis nemcsak a Bölcsész Napokon szórakoztatnak minket ismét, hanem részt vehetnek az EFOTT fesztiválon is fellépőkként.

A versenyzőket négytagú zsűri fogja értékelni, méghozzá Benkő László, az Omega együttes egyik alapítótagja és zenésze, Ihos József, Kató néni megtestesítője, valamint előadóművész és humorista, Maszlavér Gábor, az EFOTT fesztiváligazgatója, illetve Dr. Borhy László, a Bölcsészettudományi Kar dékánja és rektora.

A Patina 19:30-kor nyitja meg kapuit, 20.00 órától pedig kezdődik a megmérettetés. A belépés mindenki számára ingyenes. A részletes program megtalálható az esemény Facebook-oldalán. Ne feledjétek: PATINA – PRESZTÍZS – PSÖR!

Forrás: facebook.com

Kép: facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]