POP – ahol eldől, hová mész egyetemre

2015. július 23-án is várjátok együtt a ponthatárok kihirdetését! Idén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lesz az esemény házigazdája, amit az Orczy-parkban rendeznek meg. Rengeteg programmal –koncertekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel és sok más játékkal- készültek a rendezők, hogy kicsit eltereljék a gondolataitokat a „felvettek-e vagy sem”- dilemmáról. Ráadásul pályázatot írtak ki a POP-DAL megírására!

Kapunyitásra délután kettőkor kerül sor, és este 8-ig sok eseménnyel foglalhatjátok el magatokat. Lesz élő csocsó, szumó, rodeó bika, kipróbálhatjátok a segway-t és „légtornászkodhattok” a sclacklines segítségével. A nagyon izgulósak sörpingpongozással csökkenthetik a stressz-szintjüket. A (lehetőleg nem igazán) bepánikolt arckifejezéseiteket megörökíthetitek a Felvi-szelfi fal előtt, sőt gifie automata is lesz. Ha valaki túl érettnek érzi magát ehhez a programokhoz, az se csüggedjen: interaktív beszélgetéseken vehet részt, melyek többek között a hallgatói pénzügyekről, karrierépítésről és a gólyaélet szabályairól szólnak majd. A nyolckor esedékes ponthatárhirdetés előtt folyamatosan koncertek is lesznek. Többek között zenél a Kállay Saunders Band, a Mary PopKids és DJ Strebinszky, de akár még te és a zenekarod is felléphettek!

Jól hangzik, nem? Ha szeretnétek megnyerni ezt a lehetőséget, nincs más dolgotok, mint megírni az idei POP-DAL-t. A Pont Ott Parti hivatalos indulójának megírására egyetemi és főiskolás amatőr együttesek vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező önálló előadók jelentkezését várják. Az Educatio háromtagú zsűrije választja ki a nyertes dalt, és az első három helyezett felléphet majd a partin.

Tehát kedves végzősök! Látogassatok el az idei Pont Ott Partira, hogy közösen izguljatok és örüljetek diáktársaitokkal, mikor kihirdetik a ponthatárokat. Egy jó hangulatú alapozás lehet ez az eredmények közzététele utáni ünnepléshez. Bulizzatok együtt még egy utolsót egy osztályként, hiszen ezután már ki-ki megy a maga útjára. Hogy mely utakon? Ez a Pont Ott Partin dől el július 23-án este nyolc órakor!

 

forrás: felvi.hu

kép: felvi.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]