A Zefír megy az EFOTT-ra!

A Lágymányosi Eötvös Napok keretében idén is megrendezésre került az ELTE Zenekarok Fesztiválja, melynek nyertese az EFOTT-on állhat színpadra!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezték az ELTE Zenekarok Fesztiválját, amelyen minden olyan zenekar elindulhatott, amely tagjainak legalább egyike aktív ELTE-s hallgató a 2014/15-ös tanév második félévében.

A LEN-en május 5.-én és 6.-án így fellépett a BeelzeBooB, a Czékla Jazz Ensemble, a Zefír, a Time wont stop, a Gixer, az RCKT, az Acid Victoria, az Etilköz, az Almost 42, az Air Action és a Jáde Nyúl. Végül a bár kisebb bonyodalmakkal övezve, de lezárult a szavazás, melynek eredményeként a Zefír lett az idei EZF nyertes bandája.

A Zefír már felléphetett a LEN nagyszínpadán, de az EFOTT még rájuk vár! Az együttes 2014 nyarán alakult. Tagjai már többször részt vettek az EZF-en, de korábban még külön bandában. Magukat így jellemezték az EZF oldalán: „A zenénk alapvetően a rock’n’roll gyökerekkel rendelkezik. De amint
megszólal benne a fűszerező trombita, a basszusgitár funk groove-jai, a pszichedelikus gitárszólók vagy a “látomásos költészetét a közönség elé táró” énekesünk… na, az a ZEFÍR zenekar!”

Ha még nem hallottátok akkor azért, ha pedig már hallottátok, akkor azért látogassatok el az együttes oldalára.

Forrás: www.facebook.com, elteonline.hu

Kép: www.facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]