Indul a Rektori Kulturális Pályázat

Pályázni lehet egyetemi, kari, kollégiumi kulturális és tudományos tevékenységre, és egyetemi körök, szervezetek támogatására.

Nagyon sok a lehetőség: támogatást nyerhetünk tanulmányi útra, konferencia-részvételre és -szervezésre, egyetemi teremhasználatra, és még nagyon sok dologra: hangtechnikusi szolgáltatásokra, oktatófilm és videofilm készítésére, reklám-, propaganda-, ismeretterjesztő, valamint szórakoztató film gyártására, valamint hírügynökségi és rádiózással kapcsolatos szolgáltatásokra.

Fontos megjegyezni, hogy a pályázaton elnyert összeget 2015. július 4. és 2015. október 2. között lehet csak felhasználni, pontosabban a támogatási időszakon kívül megvalósuló pályázati célok nem támogathatóak, érvénytelenek. Tehát egy novemberi konferencián való részvétellel akkor sem lehet pályázni, ha már szeptemberben be tudunk fizetni minden azzal kapcsolatos költséget.

Aok a hallgatók pályázhatnak, akik a leadáskor és a támogatás felhasználásakor is ELTE-s jogviszonnyal rendelkeznek.

A pályázathoz (sok egyéb mellett) szükséges csatolni (az alábbi minta alapján elkészített) költségtervet, valamint árajánlatokat is – van olyan kategória, amelyben három árajánlat szükséges a tételekről.

A pályázatot május 31. 18 óráig lehet benyújtani, kizárólag a Neptunban (Ügyintézés menüpont, Kérvények), a hiánypótlásra pedig június 1. és június 9. között van lehetőség.

Az EHÖK elnöke és az ELTE hallgatói ügyek rektori biztosa dönt a beérkezett kulturális pályázatokról az EHÖK elnökségének javaslata alapján.

Pályázati kiírás itt, további információ a palyazat@ehok.elte.hu címen, illetve a +3670/5586125 telefonszámon, Csermák Attila pályázatokért felelős referenstől kérhető.

Forrás: ehok.elte.hu

Kép: 7.kerulet.ittlakunk.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]