Ha csak egy buliba mész a héten, a LEN legyen az!

Már hagyomány, hogy a tavaszi félév végét a Lágymányosi Eötvös Napokon ünnepeljük, induljon neked is az ELTE fesztiváljával a nyár!

A kari és szakos napokban az a jó, hogy otthon, a saját folyosóin várják az embert a programok. Az utolsó két hétben azonban a zéhák és beadandók közül jó kimenekülni a Lágymányosi kampuszra a fűbe. A LEN-en napközben a civil faluban ELTE-s szervezetek, játékok és kulturális programok várnak, kinek-kinek vérmérséklete szerint, sakkbajnokságtól vizespóló-versenyig. De lesznek videójátékok, Erasmus-kerekasztal, és az is kiderül, mi a csuda az a crokinole, valamint az ELTE Online-nal és az ELTEvízióval is találkozhatsz a Civil Faluban.

Esténként pedig két sátorban lehet majd bulizni. A nagyszínpadon olyan Dj-k, mint Chris Lawyer (kedd) vagy Jay Lumen (szerda) fognak játszani, aki pedig a rockosabb zenéket szereti Pásztor Anna zenekarára, az Anna and the Barbiesra (szerda), az AWS-re (szerda) és a FISH!-re (csütörtök) tombolhat. De fellép még Deniz (kedd), a kétéves eLeMeN (kedd), a Bohemian Betyars (csütörtök), és Dj Sterbinszky (csütörtök) is. A kissátorban az ELTE-s bulik jól megszokott Dj-i fognak játszani, a hétfői 5vös 5km afteren az ESN bulikból ismert D&K páros zenél, kedden az IK rockszerdák elevenednek meg, szerdán hip-hop és r’n’b buli, csütörtökön pedig mai slágerzenékre lehet majd táncolni dj Endy jóvoltából.

Egyszóval igazi nyárindító fesztivállal vár mindenkit idén is a LEN, úgyhogy ásd el a jegyzeteid a fiókba és bulizz egy nagyot az ELTE-vel még a vizsgák előtt! Igazold vissza az eseményt facebookon, hogy semmiről ne maradj le!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]