BTK Gólyabál 2013

November 21-e, 19 óra, Dürer, az ELTE BTK gólyáinak nagy napja!

Lassan itt a báli szezon, kinek a szalagavató, kinek a gólyabál. De miért is jó gólyának lenni? Mert még csak egy nagy bulin, a gólyatáboron vagyunk túl, de így, a félév vége felé még vár ránk a gólyabál! Ki lehet öltözni, el lehet hívni valakit, fiúk-lányok, még külsőst is hozhattok!

Idézzük vissza együtt a fergeteges gólyatábori napok hangulatát, amíg friss az élményMár biztos tűkön ültök, hogy láthassátok az ott forgatott anyagot, nosztalgiázásra fel! Ha november 21-én este 7 és 9 óra között érkezel a Dürerbe, welcome drinkkel a kezedben nézheted végig a premiert és a gólyatáncot, hogy utána te is a táncparkettre perdülj és hatalmasat bulizz a Magashegyi Undergrounddal, a Divina Machinával és a remek DJ-kel, DJ Szaszával, DJ Toyotával és DJ Sunnyval, de a karaoke-ban a hangod is megmutathatod!

Ha voltál a gólyatáborban, azért gyere, ha nem, akkor hagyd, hogy meggyőzzenek azok, akik voltak! Még bőven van időd gondolkozni, de nem érdemes sokáig! Egészen aznap, november 21-e, 4 óráig megveheted a jegyedet! A HÖK Iroda Titkárságán szeretettel várnak titeket, jegyek már kaphatók elővételben. ELTE BTK-s gólyáknak (legyél BA-s, MA-s vagy osztatlanos) 1490 Ft, ELTE-s diákkal 1990 Ft, külsősöknek 2290 Ft, a helyszínen pedig egységesen 2990 Ft. Ne hagyd ki az egyik legnagyobb szabású bölcsész bulit!

Keresd az eseményt a Facebookon is: https://www.facebook.com/events/225478537618672/ 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]