EZF- a Finnegan’s Wake nyert!

Tegnap a LEN-en véget ért az ELTE Zenekarok Fesztiválja és nyertest is hirdettek.

Az ELTE-s tehetségeket kutató verseny a kari napok kezdetével indult, ahol több zenekar is bemutathatta tudását, a legjobbak pedig tegnap a Lágymányosi Eötvös Napok Fütyülős Stage színpadán zenélhettek, ahol zsűri döntött arról, hogy ki nyer.

A szakmai zsűriben neves zenészek és ELTE-s személyiségek ültek. A Sugarloaf gitárosa, Tóth Szabi, Kozsó, a hallgatói ügyek felelős rektori biztosa, dr. Seifert Tibor és az EHÖK kabinetfőnöke, Gajág Dóra. A műsorvezető pedig Újvári Zoltán Szilveszter, azaz Zola volt.

Öt zenekar jutott be a döntőbe, így a Nyilas Reni és Ők, a Do Not Cross, a Finnegan’s Wake, a StabilFrazír és a Found Items zenekarokat hallhattuk játszani. A zsűrinek nem volt könnyű döntést hozni, hiszen mindegyik zenekar kitett magáért és jó koncert hangulatot teremtett.

Az eredményhirdetésre végül éjfélkor került sor, amikor bejelentették, hogy a Finnegan’s Wake nyert. A szerkesztőség nevében mi is gratulálunk nekik!

Ezután következett az ünneplés és a fergeteges party, amihez már Dj Endy szolgáltatta a zenét.

A Finnegan’s Wake nyereményeinek sora igen hosszú, kapnak 30000Ft értékű ütőhangszert az Ethnosound jóvoltából, 20000Ft értékű vásárlási utalvány az Eldorádó Hangszer Webshop jóvoltából, produkciós munkákra, keverésre és masteringre pedig 100000Ft-ot a Tius-tól. Ezen kívül pedig talán a legfontosabb, hogy felléphetnek az idei EFOTT-on Zamárdiban.

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]