Itt a tavasz és lassan a LEN is!

Újabb, nagyobb és még jobb LEN, rengeteg programmal!

Végre beköszöntött a tavasz így eljött a szabadtéri tevékenységek ideje, hiszen tudjuk, hogy nincs is jobb a napsütésben a fűben ücsörögni, ismerősökkel lenni és jó zenéket hallgatni. Erre legközelebb a május 7-10-ig tartó Lágymányosi Eötvös Napokon lesz lehetőség, ahol három színpadon, nyolc helyszínen, több mint száz program várja az érdeklődőket.

Mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló programot, hiszen lesz capoeira, táncbemutató, karaoke, sörkert, sportpont, stand up comedy, Kinect, csocsó, Civilfalu és Eötvös5km is!

Este pedig a bulié lesz a főszerep, hiszen a legjobb zenekarok és dj-k szolgáltatják majd a talp alá valót. A nyitó napon fellép az ABCD, a Hip Hop Boyz és az ELTE Zenekarok Fesztiválja döntősei, hajnaltól pedig a dj-ké a főszerep, D&K, Dj Gomes, Dj Endy és Goldhand pörgeti majd a legnagyobb party slágereket. A második nap sztárjai Majka és Curtis, valamint Julia Carpenter lesznek, de Dj Juhász Laci, Dj Dawe, a Hollywood Rose és Revolution is garantáltan jó hangulatot fog teremteni. A harmadik nap is tartogat ütos neveket, Chris Lawyer, a Hősök, Karmatronic, a Jurij, Dj Gyurex, az Albert Hoffman Bt, Dj Gozth és Dj Soulja is a Lágymányosi Campusra látogat. Zárásként pedig a Firkin, a Belga, Palotai, Whiteboy, Dj O’neal, Dj Smash és az Elemen gondoskodik arról, hogy lehet
mit kipihennünk a hétvégén.

Így tehát itt az idő mindenkinek elkezdeni a felkészülést, hiszen már csak két hét a tavasz legütősebb egyetemi fesztiváljáig, ahol a legjobb szórakozás vár négy napon keresztül ingyen!

LEN találkozunk!

http://len.elte.hu/
https://www.facebook.com/LENFesztival?fref=ts

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]