Idén is LEN, hamarosan indulhat a visszaszámlálás!

A Lágymányosi Eötvös Napok természetesen idén sem marad el, így május 7. és 10. között minden ELTE-snek a Pázmány sétányon a helye.

A LEN a tavaszi-nyári vizsgaidőszak előtti utolsó lehetőség a fáradt gőz kieresztésére, egy kis lazulásra a nagy hajtás előtt és nem utolsó sorban felkészülni a nyári fesztiválszezonra, így érdemes időben hangolódni rá.

 
A helyszín az előző évekhez megszokottan idén is a Lágymányosi Campus lesz (XI. Pázmány sétány 1/a-c.), ahol a szervezők ismét több színpaddal, sátorral és Civil faluval várják a résztvevőket, így mindenki talál magának valót a négy napos móka alatt.

 
Az időpont a tavalyihoz képest egy nappal előrébb került (május 7-10.), az esemény azonban ugyanúgy négy napig tart, ahogy eddig és ugyanúgy INGYENES mindenki számára.


A programokat még nagy titokban tartják a szervezők, az azonban biztos, hogy senki nem fog csalódni, ismét sok koncertet, bulit, játékot, sportot és érdekességeket kínál majd a LEN. Az már biztos, hogy Chris Lawyer tek-tek-jére szeletelhetünk. A civil megjelenést biztosítva lesz Civil falu is, amire már ki is írták a pályázatot, így érdemes jelentkezni. (Részletek: http://len.elte.hu/)

A hagyományos 5vös5kilométer természetesen most sem maradhat ki a LEN repertoárjából. Ezt május 7-én az Északi és a Déli Tömb közötti parkoló területén szervezik és a pálya három körből áll majd. A vizesebb sport iránt érdeklődők a Dunai Regattán indulóknak szurkolhatnak, akik a Parlamenttől a BME központi épületéig hajóznak majd. A versenyen amatőr és profi csapatok is indulnak, fővárosi és osztrák egyetemek színeiben.

A program tehát már így is elég színes, ez azonban csak fokozódik majd a fellépőkkel és helyszínekkel, ezért mindenkinek érdemes elővenni a naptárat és bejelölni a május 7-10-ig tartó időszakot, hiszen akkor LEN találkozunk!

További információk: http://len.elte.hu/ és https://www.facebook.com/LENFesztival?ref=ts&fref=ts

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]