Kezdd Te is karriered Magyarország legnagyobb vállalatánál!

Várunk Téged is, ha ambiciózus, teljesítményorientált, csapatjátékos, innovatív gondolkodású vagy, valamint nyitott vagy a fejlődésre, új ismeretek befogadására és szeretnél egy magyar székhelyű multinacionális vállalat sikeréhez hozzájárulni. Légy Te is azon friss diplomások közt, akik 2013-ban a MOL-csoportnál kezdik meg karrierjüket!

A MOL-csoport három országban piacvezető, működése mintegy 40 országot érint, több mint 31,000 munkavállalója dolgozik világszerte. A MOL-csoport jelenleg 11 országban végez szénhidrogén-kutatási tevékenységet és hét országban folytat kitermelést. A MOL-csoport öt kőolaj-finomítót és két petrolkémiai gyárat üzemeltet Magyarországon, Szlovákiában, Horvátországban és Olaszországban. Több mint 1700 töltőállomással rendelkezik Közép-és Délkelet-Európában, 11 országban, hét márkanév alatt. A Forbes által összeállított, a világ legnagyobb vállalatait tartalmazó listán a MOL a 412. helyet foglalja el.

Growww2013

Céljaink megvalósításához magasan kvalifikált, tehetséges és elkötelezett kollégákra van szükségünk. Ennek érdekében 2007 óta minden évben elindítjuk Friss Diplomás Programunkat, a Growww-t, melynek keretében az elmúlt 6 évben több mint 1100 friss diplomás csatlakozott hozzánk Magyarországon, Horvátországban, Szlovákiában, Pakisztánban, Olaszországban, Oroszországban, Romániában, Szlovéniában és Irakban.
A program keretében idén is elsősorban a speciális olajipari, mérnöki területekre (finomítás, kutatás-termelés, petrolkémia, geológia, geofizika), valamint üzleti és üzleti támogató területekre várjuk friss diplomás munkatársak jelentkezését.


Elvárt nyelvismeret: tárgyalási szintű angol, továbbá előnyt jelent az alábbi nyelvek valamelyikének ismerete: arab, horvát, német, olasz, orosz, román, szlovák.

Várunk Téged is, ha:

  •  ambiciózus,
  •  teljesítményorientált,
  •  csapatjátékos és
  •  innovatív gondolkodású

vagy, valamint nyitott vagy a fejlődésre, új ismeretek befogadására és szeretnél egy magyar székhelyű multinacionális vállalat sikeréhez hozzájárulni. Légy Te is azon friss diplomások közt, akik 2013-ban a MOL-csoportnál kezdhetik meg karrierjüket!

Jelentkezés: www.mol.hu/karrier

Jelentkezési határidő: 2013. április 25.

Bővebb információ: Growww2013@MOL.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]