Ami ma egy frissdiplomás programnak indul…

…könnyen az egész jövőd lehet!

Azt senki nem mondja, hogy az iskolapadból kikerülve könnyű megtalálni azt a helyet, ahol megmutathatod, mire is vagy képes valójában, ráadásul még gyors karrierút is vár rád. Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, sok kitartás, tanulni vágyás és nem utolsó sorban egy olyan munkahely szükséges, ahol lehetőséget is kapsz…

Nem könnyű friss diplomával elindulni: kell hozzá kitartás, rátermettség, szorgalom – és egy olyan frissdiplomás program, ahol gyors karrierút vár!
A Tescónál számos területen és számtalan pozícióban bizonyíthatsz. Frissdiplomás programunk keretében három fő működési területünkön próbálhatod ki magad: a központi irodában, az áruházi működésben, vagy a logisztikai központok egyikében.

Mi az, amit nyújtunk neked?
Egy olyan 12 hónapos programot, melynek során amellett, hogy a választott területeden dolgozol, elméleti oktatáson és készségfejlesztő tréningeken is részt vehetsz, így lépésről-lépésre fedezheted fel a kiskereskedelem izgalmas világát.
Emellett egy kijelölt mentor folyamatosan segít majd téged. Ha pedig a záróvizsgán is jól teljesítesz, az adott pozícióba kinevezést kapsz és akár nemzetközi karriert is befuthatsz nálunk! A sikeres záróvizsga után gyakornokaink akár száz százalékának is végleges állást tudunk biztosítani. Nem mellesleg már a kezdetektől fogva versenyképes fizetéssel várunk, hiszen tudjuk, hogy elindulni a legnehezebb…

Indítsd nálunk a karriered, és meglátod – csak rajtad múlik, hogy meddig jutsz el…

Tesco frissdiplomás pozíciók:

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]