Újra munkatársakat keres az ELTE Online!

Van olyan téma, amiről szívesen írsz? Szeretnél új formában részt venni az egyetemi életben? Szívesen járnál rendezvényekre újságíróként? Jelentkezz az ELTE Online-hoz február 18-ig!

Hogy miért éri meg az EO-csapat tagja lenni? Nem csak az ELTE Press Akadémia utáni pizza miatt. Mióta az ELTE hallgatói magazinjánál dolgozom, sokkal inkább úgy érzem, hogy része is vagyok az ELTE-nek. Ez nemcsak azt jelenti, hogy valamilyen módon nyomot hagyhatok az intézmény egy bizonyos szegmensében, hanem azt is, hogy egy számomra igen fontos közegben fejthetem ki a véleményemet például az Erasmus-félévemről, felhívhatom az olvasók figyelmét a gyermekvédelemre azáltal, hogy kerekasztal-beszélgetésekről tudósítok, egyre jobban átláthatom egy hatalmas egyetem belső működését, és végigbulizhatok egy egész hetet az EFOTT-on az újság csapatával. És ha már csapat: az ELTE Online szerkesztősége nagyon színes, rengeteg szakról és érdeklődési körből érkeznek ide a hallgatók. Ez pedig azt is jelenti, hogy olyan embereket ismerhetsz itt meg, akikkel különben talán sosem találkoznál.

Ha meggyőztelek, a következőket kell tenned:

  • Az EO-nál Közélet, Kultúra, Tudomány és Sport rovatokban dolgozhatsz. Jelentkezésedben tüntesd fel, hogy melyiknek szeretnél írni.
  • Fogalmazz meg egy motivációs levelet. (Ha vannak korábbi tapasztalataid az újságírásban, mindenképpen térj ki ezekre is!)
  • Küldj be egy próbacikket is a megjelölt rovathoz kötődő témában.
  • Rendelkezz aktív hallgatói jogviszonnyal.

A fentieket a foszerkeszto@online.elte.hu e-mail címre várjuk február 18-ig. További kérdések esetén szintén erre a címre írhattok Martzy Rékának.

A rovatvezetők várnak sok szeretettel! 🙂
[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]