Az év utolsó ESN-bulija

Idén huszonöt éves a világ legsikeresebb cserediákprogramja, az Erasmus. A Magyarországon s az ELTE-n is jelenlevő Erasmus Student Network-öt azonban nem csak akkor érdemes ismerni, ha külföldre készülünk, rendszeresen szerveznek ugyanis bulikat, ahová a magyar diákokat is szeretettel várják.

Az Erasmus-sztorik valószínűleg mindenki számára ismerősek. Ezek általában egyet jelentenek a szabadsággal, a felhőtlen szórakozással, rengeteg új ismeretséggel s számtalan élménnyel. Az ESN ELTE-nek köszönhetően mindez házhoz jön.

 – Az ESN-es bulik elsősorban a nálunk tanuló külföldi diákok igényeit próbálják kielégíteni, hiszen elsősorban nekik szervezünk olyan eseményeket, ahol időről időre találkozhatnak egymással, szórakozhatnak és kikapcsolódhatnak, de természetesen a magyar hallgatókat, külsősöket is szeretettel látjuk a rendezvényeinken. Nekik ez egy jó alkalom, hogy találkozzanak és együtt bulizzanak külföldi diákokkal, illetve hogy részt vegyenek egy különleges buliban. Az ESN-brand nagy népszerűségnek örvend mind a hazai, mind pedig a külföldi diákok körében, ugyanis elsődlegesen az igényes, jó hangulatú, nemzetközi bulik kapcsolódnak hozzá. Az ESN-es bulik specifikuma, hogy mindegyiknek külön témája van: Hipster, Alice in wonderland, Halloween, Flag party vagy éppen a mostani Murderers and Victims parti. Témától függően beöltözhetnek a bulizók, vagy pedig valamilyen játékban vehetnek részt. Ezeknek a játékoknak célja, hogy megkönnyítsük az ismerkedést a résztvevők között. Egyik népszerű játékunkban például minden résztvevő kap egy félbevágott francia kártyát, s az este folyamán meg kell találnia azt az embert, aki a nála levő kártya másik felét birtokolja – meséli Bodnár Vivien, aki októbertől felel az ESN ELTE által szervezett rendezvényekért.

A következő nagy dobásra december 14-ig kell csak várnunk. Ekkor lesz ugyanis az idei év utolsó bulija, a Dürer Kertben, a Murderers and Victims party, ami több szempontból is rendhagyónak számít.

–  Egyrészről ez lesz az utolsó rendezvényünk az évben, így a legtöbb Erasmusos számára az utolsó ESN által szervezett buli, amolyan „farewell party”. Másrészről a bulit a SHOT Partyservice-szel közösen szervezzük, aminek köszönhetően egy változatosabb és nagyobb közönségre számítunk, az együttműködés révén pedig lehetőségünk van egy megabulit bemutatni a bulizóknak, neves előadókkal, különleges technikával és őrült italakciókkal. Ugyanakkor természetesen a hagyományos ESN ELTE hangulatot is próbáljuk megőrizni a téma, a játékok, a hangulat és a közönség révén. A Murderers and Victims party amolyan gengszterbuli lesz, beöltözéssel és játékkal – mondta el Bodnár Vivien.

Az utolsó idei bulit valóban nem érdemes kihagyni, hiszen a jó hangulatot neves fellépők garantálják. Ott lesz például a hazai dubstep- és elektroszféra vezető DJ-je, Stereo Killaz, de fellép az  EB-megnyitón is játszó Karmatronic is.

Egyéb tudnivalók a buliról itt.

Az ESN ELTE Facebook-csoportjához pedig itt tudsz csatlakozni (programok, utazások, kiadó szobák, bulik).

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]