Bellucci kisasszony, Icka és Renton a LEN-en

Ha Londonba nem is jutottatok el Rentonnal, Icka-val menjetek el Berlinbe.

Este 20-tól 22-ig a BLÖFF-ön csüngeszthetitek a tekinteteket, amellyel ugyan már minden valamire való egyetemista találkozottt már az életében legalább egyszer, de azért a hangulat egészen más lehet LEN, mint korábban. Így alapozásnak kiválló, főleg ha ivós játékot is játszotok alatta, mondjuk olyat, hogy inni kell mindig, amikor elhangzik egy “bassza meg” vagy “elkúrtuk”.

Majd a Trainspottinggal örvendeztetnek meg minket a filmtekercsek istennői – ez egy királynői többes éppen. Ez sem egy olyan alkotás, amellyel ne találkoztatok volna korábban, de hát nem is filmfesztivált akartunk nektek elhozni, hanem olyan filmeket, amiken mindanynian jót szórakozhattok.

Hasonlóan jó drogos film a Trainspotting után a Berlin Calling, amely talán már a fiatalabb, gólya-generációknak is ismerős lehet, nem bár szerintem mindkettő a mostani generációknak alap film, így két hányás között, vagy józana’dás mellé üdítőleg hathat Ickarus életéről szóló film. Így ha Londonba nem is jutottatok el Rentonnal, Icka-val menjetek el Berlinbe.

A napot a Shoot ’em up zárja, ami már csak akkor lehet izgalmas, ha már nagyon-nagyon nem vagyunk magunknál, és már csak Bellucci kisasszony melléig látunk el.

KERTMOZI
20:00-22:00 Blöff Kertmozi
22:00-24:00 Trainspotting Kertmozi
00:00-02:0002:00-04:00 Berlin CallingShoot ’em up KertmoziKertmozi

 


[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]