Fishing on Orfű

Június 21-23. között, ez is itt van nemsokára!

Még nem írtunk róla, de egyértelmű, hogy nem maradhat ki a szórásból, úgyhogy épp itt az ideje, hogy megírjuk: június végén startol a Fishing on Orfű. És hogy mire is számíthatunk? Íme:

A háromnapos fesztivál az eddigi években is számtalan jóféle magyar alternatív zenekart felsorakoztatott, ez most sem lesz másképp. Érkezik Péterfy Bori & Love Band, a Quimby, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Budapest Bár, a 30Y és a PASO. A sort pedig folytathatjuk még, jön a Magashegyi Underground, a Supernem, az Intim Torna Illegál, az Európa Kiadó, a Pál Utcai Fiúk és a 2012-ben csupán egy koncertet adó Isten Háta Mögött is.

A magyar mezőnyt tovább erősítik a külföldi fellépők, olyan aktuális és feltörekvő zenekarok mint a Chew Lips, a Modestep, az Inspector Cluzo, a Maybeshewill vagy a blues-legenda Ripoff Raskolnikov.

Ahogy a korábbi években is történt, a két nagyszínpad most is felváltva kínálja a programokat, így nem lesz időbeli átfedés a koncertek között. Az A38-Recorder sátor és a Café sátor színpadain tematikusan jönnek a különböző műfajok hazai képviselői. A fesztiválon jól megférnek egymás mellett az olyan előadók mint a Belga, a Soerii & Poolek, az Akkezdet Phiai vagy Ganxsta Zolee, az Irie Mafia, a Fish!, de még Ferenczi György és a Rackajam és a Kaláka is.

Részletes program a fesztivál weboldalán, ahol a zenei kínálat mellett a különböző off programokat is csekkolhatjátok, mint például a Fröccstúra vagy a sportolási lehetőségek. Orfű, Panoráma Camping, június 21-23.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]