Szájer József: Az Alaptörvény születése

Szájer József az Alaptörvény szövegező bizottságának elnöke, EP képviselő, az “Alaptörvény születése” címmel tart előadást.

Az Állam és Jogtudományi kar számtalan diákszervezete közül, most a legfiatalabb szervez nagyelőadást. A nemrégiben alakult Joghallgatók Önképző Szervezete Szájer Józsefet és minden ELTE-s hallgatót invitál egy beszélgetésre az ÁJK A épületének 8-as előadójába, a hosszú hétvégét követő első tanítási napon, május 2-án szerdán 17:45-től.
Szájer József, az ELTE ÁJK alumnusza, volt Bibós szakkolégista,  2011 februárban nevezték ki Magyarország új alaptörve szövegező bizottságának elnökének.

“2012. január elsején hatályba lépett Magyarország Alaptörvénye. Az új magyar alkotmány számos korábban nyitott történeti kérdést zárt le és felváltotta az eddigi, szovjet gyökerű alkotmányt. ” Fogalmazott blogjában Szájer József az új alaptörvényről.

Az előadás címe: “Alaptörvény születése”.  Az előadást követően a hallgatóság felteheti kérdéseit, melyekre a Képviselő úr készséggel válaszol. A JÖSz szeretettel vár minden érdeklődőt.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]