Föld napja a Füvészkertben

A Föld napja alkalmából játékot hirdetett az ELTE Füvészkertje. Okostelefonnal teljesíthető feladatokkal várják a látogatókat április 23-25. között.

Az idén 250. évfordulóját ünneplő Füvészkert játékán bárki részt vehet, a belépőjegy mellett csak okostelefon és internetelérés szükséges hozzá. Az érdeklődők az online feladatokat a szabadtéri állomásokon található információk segítségével oldhatják meg. A Füvészkert bejárására és a feladványok megfejtésére mindhárom napon 9 és 17 óra között van lehetőség. A szervezők külön kérik a nevezőket, hogy amennyiben egy-egy állomásra egyszerre érkeznének más játékosokkal, ügyeljenek az aktuális járványügyi intézkedések betartására.

Az alábbi linken előre regisztrálók számára április 23-án 9 órakor fogják elküldeni a feladványokat és az állomások helyszínét tartalmazó üzenetet. A később jelentkezők a regisztráció időpontjában fogják ezeket megkapni. A névre szóló digitális oklevelet a következő héten, az online beküldött megoldások ellenőrzése után kapják meg a résztvevők.

További információk a Füvészkert honlapján találhatók.

Képek forrása: ELTE Füvészkert Facebook-oldala.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]