Várjátok már az új tanévet?

Várjátok már az új tanévet, ugye? A hosszú nyári szünet után nehéz visszaállni újra tanuló üzemmódba, ráadásul ismét meg kell küzdeni a Neptunnal és a különböző adminisztrációs határidőkkel is. Ez a cikk ebben nyújt nektek segítséget.

A regisztrációs időszak szeptember 6–8. (szerda–péntek) között zajlik, míg a szorgalmi időszak első napja szeptember 11-én veszi kezdetét az összes karon. Már mindjárt a második héten kapunk is egy nap szünetet, ugyanis szeptember 20-án a UNESCO Egyetemi Sport Nemzetközi Napja kerül megrendezésre.

Az őszi szünet előtt munkaszüneti napnak számít az október 23., ami idén hétfőre esik, így egy hosszú hétvége segítségével pihenhetjük ki a tanulás fáradalmait. Az említett őszi szünet október 30-tól november 3-ig tart majd. December 15-én ér véget a szorgalmi időszak, hogy aztán december 18-tól egészen február 2-ig vizsgázhassunk.

A tanügyi időrend beosztása az itt látható módon alakul.

Kérünk benneteket, figyeljetek oda a határidőkre, mert ha lecsúsztok valamiről, onnan már nehezen menthető a dolog. Minden egyéb adminisztrációs teendőről, időpontról további információt a karotok honlapján találhattok.

Forrás: elte.hu, Q-tér
Kép: telegraph.co.uk

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]