16. Educatio Kiállítás

Idén is megrendezték az Educatio Kiállítást a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban, január 21-étől 23-ig. Az év legnagyobb oktatási kiállítására az ELTEvízió is ellátogatott.

Több mint 100 stand várta a rengeteg diákot a kiállításon. A rendezvényre látogatók információkat kaphattak a hazai és külföldi felsőoktatási intézményekről, nyelviskolákról és szakképzésekről, illetve megismerhették a legújabb oktatási fejlesztéseket, taneszközöket, módszereket is.
A szervezők nemcsak a középiskolás diákokat, hanem a mesterképzést kereső hallgatókat, a szülőket, a pedagógusokat, az intézményvezetőket és –fenntartókat is várták.

Az ELTEvízióval többek között arról kérdeztük a diákokat, milyen célokkal mentek el a kiállításra, hasznosnak érezték-e és megtalálták-e már a számukra megfelelő egyetemet. Ezen kívül Dr. Mezey Barnával, az ELTE rektorával is beszélgettünk.
Szeretnél bepillantást nyerni a kiállítás hangulatába; vagy megtudni, mit szimbolizál a SYMA-hoz vezető busz? Akkor nézd meg legújabb videónkat!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]