Térítésmentes műhelymunka a jövő sikeres vállalkozóinak

Többet szeretnél megtudni az üzleti világról? Vagy esetleg érdekel, hogy miként lehet beindítani egy vállalkozást, és milyen képességek, szemléletek szükségesek az érvényesüléshez? Milyen lenne mindezt tesztelni is? Kíváncsi vagy, milyen lenne egy profi mentor irányításával gyakorolni, tanulni? Ezekre, és még sok más kérdésre kaphatsz választ, ha részt veszel az ELTE, a BusinessWorks Hungary és a Bergen University College műhelymunkáján.

A program célja, hogy a bármely tudományterületen használható innovációs és vállalkozói ismereteket gyakorlatcentrikusan bővítse.

Gazdasági ismeretek nem szükségesek a részvételhez, mivel betekintést nyerhetsz az alkalmazott technikákba, ötletek menedzselésétől a a vállalkozás elindításáig. Ha később mint alkalmazott szeretnéd hasznosítani az egyetemen megszerzett tudást, a műhelymunka ismereteket ad ehhez is. Az új tapasztalatok elmélyítését csoportmunka segíti, mindenki megízlelheti milyen is egymással együttműködve, csapatban dolgozni. A tanultakat egyaránt felhasználhatod saját vállalkozás elindításakor, illetve munkavállalóként, de vezetőként is jól jöhetnek.

A műhelymunka során üzleti mentorok kísérnek végig, megtudhatod, mit vár tőled a piac, sikeres üzletemberekkel építhetsz kapcsolatokat.

A helyszínt az ELTE biztosítja, melyről a résztvevők az első alkalom előtt tájékoztatást kapnak.

Jelentkezni szeptember 22-ig lehet, a startup@iip.hu címen. Írj pár sort magadról: milyen képzésre jársz, mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?

A műhelymunkán való részvétel ingyenes!

Részletes információt itt találhattok.

Forrás: pik.elte.hu

Kép: landt.co

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]