A Menedékház Alapítvány önkéntes programot hirdet

A Menedékház Alapítvány Családok Átmeneti Otthona önkéntes programot hirdet, amelyhez Ti is bátran csatlakozhattok!

Az Alapítvány olyan rászoruló családokat támogat, akiknek az intézményes ellátás nélkül külön kellett volna válniuk, itt viszont lehetőségük nyílik a családi és szociális kapcsolatok megerősítésére, az egzisztenciális stabilizálódásra.

Az alapítvány célja, hogy minél hatékonyabb segítséget nyújtson az ott élőknek, a gyermekeknek pedig igyekeznek minél több pozitív élményt nyújtani.

Az ott dolgozó szakgondozók segítik a családokat a mindennapjaikban, melynek során 24 órás ügyelet formájában állnak a lakók rendelkezésére. Az intézményben dolgozó családgondozók pedig a családok előrelépését és társadalmi re-integrációját segítik elő.

Az önkéntes program keretein belül Te is segíthetsz gyerekek korrepetálásában, szabadidős programok valamint sportprogramok szervezésében, gyermekfelügyelettel, különböző foglalkozások tartásával, valamint bármilyen olyan program megtartásával, ami segítheti az Alapítványt.

Amennyiben szeretnél részt venni a programban, nyugodtan vedd fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal, vagy látogass el egy rendezvényre, hogy képet kaphass az ott élők hétköznapjairól.

Bővebb információk:

Kép: www.facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]