Erasmus helyett – 127 ország várja, hogy megismerd

Szeretnéd tudni, hogyan juss ki egzotikus tájakra úgy, hogy azáltal még másoknak is segítesz? Vagy esetleg lemaradtál az Erasmusról? Ha a válaszod igen, nézd meg a legújabb videónkat, amiben bemutatjuk az AIESEC programjának lehetőségeit.

Az AIESEC programjával 127 országba lehet kiutazni önkéntes munkára vagy szakmai gyakorlatra. Olyan önkéntes munkákat lehet náluk végezni, mint például a tanítás, különböző környezetvédelmi projektek vagy marketing.
Kérésünkre még különleges élményeiket is elmesélte néhány résztvevő, például az egyik önkéntes segített felújítani egy iskolát.

A Corvinus épületében található irodájukban az ELTE-sek és a corvinusosak jelentkezéseit várják, de a BME vagy a BGE hallgatói számára is vannak külön irodáik. Ha nem Budapesten tanulsz, akkor sem kell aggódnod, mert az országban több helyen is megtalálhatóak.

És hogy mit kell tenned a kijutáshoz, illetve mennyi időre lehet kiutazni? Mindez kiderül a videónkból.

A jelentkezéshez egy kis segítség:
Az AIESEC BCE helyi irodához tartozó ELTE-s szakok az ELTE TáTK, TÓK, PPK, BTK; számukra a jelentkezési link a bit.ly/AIESEC_Global_Citizen.
Az AIESEC BME helyi irodájához tartozó ELTE-s szakok az ELTE ÁJK, IK, TTK; a jelentkezési link számukra pedig a bit.ly/BMEGlobalCitizen.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]