Játsszatok az ELTE Online-nal és utazzatok Európában!

Idén is elindult Erasmus+ játékunk, amivel ismét repülőjegy utalványt nyerhettek.

Ebben a félévben is lehetőségetek nyílik megismerni Európát és egy külföldi országban folytatni tanulmányaitokat vagy elvégezni szakmai gyakorlatotokat. Ehhez pedig nincs más dolgotok, mint jelentkezni az Erasmus+ pályázatra, melynek központi leadási határideje március 11. ( A karokon az időpontok változhatnak, ezekről a saját karod honlapján vagy a kari külügyi tisztségviselőnél tájékozódhatsz.)

Az ELTE Online-nal az előző évhez hasonlóan ismét egy játékkal ösztönzünk titeket a jelentkezésre, ennek keretében egy like-kal és megosztással repülőjegy utalványt nyerhettek!

A dolgotok nagyon egyszerű, válasszátok ki annak az országnak a zászlóját az alábbi albumból, ahová a legszívesebben utaznátok. Likeoljátok a képet és osszátok meg, figyeljetek arra, hogy a bejegyzés nyilvános legyen mert csak így tudtok részt venni a játékban. Ezután pedig már csak reménykedni kell, hogy a szerencse nektek kedvezzen! 😉

A megosztók között egy 60 € és egy 40 € értékű repülőjegy utalványt sorsolunk ki az ESN ELTE felajánlásával. Az utalványt szabadon használhatjátok fel, bármilyen úti célra.

A játékot március 5-én 23:59-kor zárjuk, majd sorsolunk, a nyertesek nevét pedig március 6-én este tesszük közzé.

Játsszatok és utazzatok kedvenc európai országotokba!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]