Csőre tölts!

Elérkezett a december, elérkezett a vizsgaidőszak – amely nemcsak a gyomorfekélyről, álmatlanságról és a hirtelen fellángoló vallásosságról szól, hanem az értékelésről is: itt az OMHV!

Hiszen nincs is szebb apropója az elmúlt szemeszterbe való könnyes, dühös vagy értetlenkedő visszanézésnek, mint az új félév kezdete és a fényes jövőbe tekintés. És mivel nem szerencsés magunkkal cipelni azt, ami a szívünket nyomja, kiáltsuk hát a virtuális térbe: rossz volt ez az óra, szigorú a tanár, nehéz a számonkérés – vagy épp ellenkezőleg: anonim hősszerelmesként nyilvánítsuk ki plátói szerelmünket egy tárgy vagy egy tanerő iránt! Képzeletünknek csak a jóízlés és a Neptunban meghatározott maximális karakterszám szabjon határt. (Meg a vizsgaidőszak utolsó előtti napjáig, pontosan 2015.01.29. 23:59-ig tartó határidő.)

Ha a netes terápia nem elég motiváció, gondoljunk a versenyjelentkezéskor kapott plusz 8 pontra, vagy az oktató reakciójára, ahogy kávéját szürcsölgetve szembesül a valósággal, legyen az imádat vagy valami más…

A lehetőség mindannyiunknak adott, hogy nyomot hagyjunk magunk után az OMHV üres vásznán – akár idillt, akár véres csatajelenetet akarunk festeni. Töltésre fel!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]