Ragassz OMHV matricát és nyerj EFOTT bérletet!

Ismét nyerhettek EFOTT bérletet az OMHV-val!

Az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése ebben a vizsgaidőszakban is megy Neptunon keresztül, a kérdőívek kitöltése mellett pedig nyerhettek is! Nemrég zárult játékunk az OMHV rövidítés frappáns feloldására amire jobbnál jobb ötleteket kaptunk, a legjobbakat pedig matricákon is viszont láthatjátok a campusok forgalmasabb helyein és a Questurán. A legtöbb likeot kapó feloldás kitalálója egy EFOTT bérlettel lett gazdagabb, de még másnak is van lehetősége ilyen nyeremény megszerzésére, ehhez pedig a következőket kell tenned:

1. Szerezz egyet a 8 féle matricából! Ezt megteheted a kollégiumokban, campusokon vagy a Quaesturában egyaránt, forgalmas helyeken.
2. Ragaszd ki valahova, ahol sokan látják, ezzel is jelezve, hogy te is teszel a minőségi felsőoktatásért! Kérjük, csak olyan helyre ragasszatok, ahova szabad!
3. Fotózd le!
4. Töltsd fel a fotót az esemény üzenőfalára! A kép leírásaként írd oda, miért ezt a helyet választottad!
5. Gyűjts minél több like-ot a képedre!

A legtöbb like-ot összegyűjtő kép gazdája ismét egy EFOTT bérlettel lesz gazdagabb!

A játék határideje június 27. 19:00 (Eredményhirdetés ugyanekkor.)
Egy pályázó több képpel is pályázhat!

Tehát nincs más dolgod, mint kitölteni a kérdőíveket, amire július 3. 23:59-ig van lehetőséged és szerezni egy OMHV matricát, kiragasztani egy jól látható helyre, lefotózni és gyűjteni a likeokat!
Hajrá!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]