A legjobb OMHV megfejtéseket hamarosan matricán láthatod viszont!

Hétvégén zárult az OMHV rövidítésére frappáns feloldást találó játékunk, nézzük melyek lettek a legjobbak!

A vizsgaidőszakkal egy időben minden évben kétszer, oktatóink munkájáról is nyilatkozhatunk az OMHV keretein belül. Hogy a vizsgák mellett egy kis vidámságban is részünk legyen egy játékot találtunk ki, amellyel egy szerencsés egy EFOTT bérlet tulajdonosa is lett! A játék lényege az OMHV betűinek feloldása volt, sok nagyon jó megoldás érkezett, nézzük mik lettek a legjobbak és legközkedveltebbek:

 

Az állat tematika szinte mindenkit megfog, ezzel kapcsolatban több megfejtés is érkezett, volt cuki zenélő mókus és alkoholizáló plüssmackó a Ted című filmből.

 

Az egyetemista lét egyik fontos eleme a bulizás és ivás, ezért ezzel kapcsolatban is születtek megoldások.

Volt akit egy kis házi várt otthon, de voltak akik nem mertek inni a másnapi vizsga miatt. A hírességek is megihlettek több hallgatót, világsztárok és magyarok egyaránt jó feloldásokat eredményeztek.

A legtöbb like-ot begyűjtő kép Oszvald Marika hétvégi vityillójáról egy EFOTT bérletet ért a nyertes Reif Jenifernek, ehhez még egyszer gratulálunk!

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a játékban és like-olt, hamarosan a campusaitokon is találkozhattok ezekkel a képekkel matricák formájában, illetve az OMHV-ról se feledkezzetek meg, amit folyamatosan tölthettek ki Neptunon keresztül!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]