II. ELTE Virtuális Állásbörze

2012. november 20-tól 22-ig az ELTE Karrierközpontja ismét megszervezi az ELTE Virtuális Állásbörzét.

A Virtuális Állásbörze felülete egy saját weboldal, amit egy hagyományos kiállítói tér mintájára standokkal töltünk fel. A Weboldalon szereplő standokat az internetes felhasználók, munkakereső hallgatók online meglátogathatják. A standoknál lehetővé tesszük a Börzére regisztráló cégek és partnerek álláskeresőknek releváns céginformációik letöltését, az álláshirdetésekre történő jelentkezést, illetve a résztvevő partnerek és álláskereső hallgatók élő online kapcsolatfelvételét, ezzel a tájékoztatás és a felek közötti párbeszéd lehetőségét.

Kattints, és rögtön jelentkezhetsz is számtalan területről érkező állás és gyakornoki ajánlatra! Az önéletrajzodat közvetlen együttműködő partnereinknek küldheted el, és az ajánlatokkal kapcsolatos kérdéseidet is felteheted egy külön fórumon, ahol az állást, vagy gyakornoki helyet meghirdető szervezet fog válaszolni a rendezvény ideje alatt.

Több mint 60 partnerünk között megtalálod az Amnesty International-t, a BOSCH csoportot, a Citibankot, a Deloitte-ot, az Exxon-t, az ERICSON-t, a Hays Hungary-t, a Mercedes-t, a Pannon Jobot, és a Ranstadt Hungary Kft-t is.

Regisztrálj, és az állásod mellé nyerj e-book olvasó-t, vagy más értékes műszaki cikket! A nyereményeket az állásbörze honlapján regisztrálók között sorsoljuk ki november 23-án.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]