Karrier

A karriertervezést nem lehet elég korán elkezdeni. Már azzal, hogy jelentkeztél és bejutottál erre az egyetemre, megtetted az első lépést a tudatos karrierépítés felé. Fontos tudnod: következő lépésként nem elég „csupán” az egyetemet elvégezni. A Karrierközpont számos segítséget tud nyújtani  abban,  hogy  elérd  céljaidat, megszervezhesd mind az egyetemi, mind a későbbi életedet: hasznos tanácsokkal lát el, szakmai támogatást nyújt, érdekes tréningeket és képzéseket  szervez, hazai és külföldi szakmai gyakorlatokat, diákmunkákat, valamint hosszú távú álláslehetőségeket biztosít Számodra.

Az egyetemen már az sem mindegy, hogy milyen órákat hallgatsz, hiszen az ELTE színes képzési portfóliójából válogathatsz. Ha úgy érzed, hogy a karrierépítésed során szükséged van külső nézőpontra, megerősítésre, illetve meglévő terveiddel kapcsolatban szeretnéd kikérni egy szakember reflexióját, jelentkezz ingyenes személyes karrier-tanácsadásunkra. Karrier-tanácsadóink várják jelentkezésedet: Zentai Csaba hétfőn és pénteken a Quaestura irodában, Limpár Imre kedden és csütörtökön a Karrierközpont Múzeum körúti irodájában.

Keressétek ősszel induló kurzusainkat a honlapunkon, ezekről hírlevélben is tájékoztatunk majd benneteket, illetve vegyétek fel kreditértékű karriermenedzsment kurzusunkat az ETR-ben!

A továbbiakért  böngéssz a karrier.elte.hu oldalon, vagy írj bátran az info@karrier.elte.hu e-mail címünkre!