Ha lemaradtál, itt a második alkalom! – Alakítsd a problémát lehetőséggé! képzés

Az ELTE Innovációs Központ az áprilisi alkalomhoz hasonlóan ismét hallgatói kurzust indít innovációról és a pandémia miatt megváltozott piaci lehetőségekről.

Az ELTE Innovációs Központ azoknak a hallgatóknak szervez kétalkalmas képzést, akik tanulmányaik, kutatásaik, de akár egyszerűen mindennapi tevékenységük során találkoznak olyan problémával, amelyre szeretnének innovatív és mások számára is hasznos megoldást találni. A kurzus címe Alakítsd a problémát lehetőséggé! – az innovatív ötletek kidolgozásától az üzleti sikerig.

A két, 2021. május 20-ai és május 27-ei alkalom egymásra épül, így célszerű mindkét napra szabaddá tenni magad, hiszen a kurzus 9:30-tól egészen 14:30-ig tart.

A kurzust Hegyi Barbara, az ELTE Informatikai Kar innovatív gondolkodást támogató és vállalkozói szemléletformáló kurzusok koordinációjáért felelős oktatója tartja.

A kurzusokon megtudhatod, milyen módszerek segítenek hozzá a jó ötlet kidolgozásához. A vállalkozásokban gondolkodók azt is megtudhatják, hogyan elemezhető egyszerűen a tervezett megoldás üzleti környezete, de arról is szó lesz, hogy milyen tényezők járulnak hozzá a cégek piaci sikeréhez vagy éppen bukásukhoz. A két alkalom naprakész tudással szolgál, ugyanis a pandémia okozta üzleti vállalkozásokról is szó lesz, pontosabban arról, hogy milyen területek azok, ahol az innovatív folyamatok felgyorsultak. Természetesen a mindenki számára ismerős online átállás a gazdasági életben is megjelent. A kurzus arra is választ ad, milyen változások várhatók a társadalomban és a gazdaságban a digitalizációnak köszönhetően. Ha ez még nem lenne elég, a két workshopon csapatmunkával és egyéni kreativitást segítő feladatokkal is találkozhatsz, valamint formabontó elképzelésekről is hallhatsz.

A kurzuson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tudsz megtenni május 14-ig. Megéri sietni, hiszen a résztvevők száma limitált, maximum 30 fő vehet részt a workshopon. Túljelentkezés esetén a szervezők a regisztráció során leírt motivációs gondolatok alapján döntenek a jelentkezések elbírálásáról.

A jelentkezéshez a caesaros levelezési címed használd, mivel a regisztráció csakis elte.hu végződésű ímélcímmel lesz érvényes.

A program „Az ELTE Innovációs Ökoszisztémájának fejlesztése az ipari elvárásokkal összhangban” című, 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00004 számú projekt keretében valósul meg.

A kiemelt kép forrása.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]