Tanulj hatékonyabban a HELP kurzusa segítségével!

A HELP ebben az évben is ingyenes tanulásmódszertani tréninggel segíti a hallgatókat tanulási kompetenciáik fejlesztésében.

Ha tetszettek az ELTE Online tanulási tippjei, a HELP novemberi tréningje is biztosan felkelti az érdeklődésed. A két alkalmas kurzus ugyanis azt a célt szolgálja, hogy a hallgatók minél hatékonyabban sajátítsák el a tananyagot, és akár az időmenedzsment terén is fejlődjenek, jobban osszák be tanulásra szánt idejüket.

A HELP egy hallgatói elégedettséget elősegítő program, ami lehetőséget ad egyéni és csoportos tanórán kívüli tanulásra, és ahol szakmentorok és kortárs mentorok egyaránt rendelkezésre állnak, hogy az egyetemen eredményesebben teljesítsenek a hallgatók. A HELP-hez emellett életvezetési és egyéb problémákkal is fordulhatsz szakértő segítségért.

A novemberi tréning most a tanulásmódszertanra koncentrál, különböző gyakorlatokon és technikákon keresztül járul hozzá a tanulmányi követelmények sikeres teljesítéséhez. Az egyetemen elért jobb eredmények, a tanulási folyamat egyszerűbbé tétele pedig nemcsak a hallgatói teljesítményt fokozza, hanem a tanuláshoz kapcsolódó elégedettséget is. Bár az esemény online kerül megrendezésre, szerves részét képezi a csoportmunka is, így nemcsak egyéni kompetenciáidat, hanem az együttműködési készségedet is fejlesztheted.

A tréning tehát két alkalomból áll, november 9-én és november 16-án hétfőn 17 órától 20 óráig tart, és otthonról, a MS Teams felületén lehet hozzá csatlakozni. Az alkalmakat Cseke Péter pszichológus és Bernáth Sámuel tanácsadó szakpszichológus vezeti majd, őket e-mailben is keresheted a help.pszichologus@gmail.com és a samubernath@gmail.com elérhetőségeken.

A részvételi szándékod mielőbb jelezd a help.pszichologus@gmail.com címen, mivel a jelentkezési sorrendnek megfelelően maximum 20 fő vehet részt a tréningen.

Az érvényes jelentkezéshez szükséged van aktív hallgatói jogviszonyra az ELTE BTK-val. Ne felejtsd el figyelembe venni, hogy akárcsak egy offline eseménynél, itt is készülhetnek fotók képernyőfelvétel formájában, illetve a tréning pályázati forrásból valósul meg, ezért beszámolójukhoz a résztvevők névjegyzékét is csatolni fogják a trénerek.

Forrás: ELTE BTK

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]