Idén is vár az Eötvös Konferencia!

„Az Eötvös József Collegium Választmánya 2017. április 28–29. között rendezi meg a XVIII. Eötvös Konferenciát, amely 2011-ben, 2012-ben és 2014-ben is elnyerte az ELTE Év Tudományos Rendezvénye díját.”

A konferencia célja, és az Eötvös József Collegium Választmányának célkitűzése, hogy olyan diákokat támogassanak, akik az egyetemi követelményrendszeren túlmutató kutatásokat végeznek. A konferencia több szempontból is remek lehetőség a fiatal kutatóknak. Egyrészt a diákok szakmai közönség előtt mutathatják be kutatási eredményeiket, másrészt az előadás után tudományos diskurzusban vehetnek részt a szakma legjobbjaival és diáktársaikkal.

„A konferenciára a hagyományokhoz híven a bölcsész-, társadalom-, természettudományok, illetve az informatika minden területéről várjuk az előadni kívánó graduális (alap- és mesterképzésen), illetve osztatlan tanári képzésben részt vevő hallgatókat. A konferenciára szeretettel várjuk mind a magyarországi, mind pedig a határon túli egyetemek diákjait.” – olvasható a konferencia felhívásában. Minden szakterület legjobb előadását  „A szekció legjobb előadása” oklevéllel jutalmazzák, illetve publikálási lehetőséget is biztosítanak a szervezők. Az előadás írott változata az Eötvös Collegium Adsumus című kiadványában jelenhet meg.

A jelentkezés pontos menetéről, és a kétnapos konferenciára várt tudományterületekről bővebben az Eötvös Konferencia oldalán tájékozódhattok.

A jelentkezés határideje 2017. március 17. 23:59.

 

Szöveg: Tóth Borbála, ELTE Online

Források: http://ek.eotvos.elte.hu/ek/ek18/, https://www.facebook.com/events/1809366379387700/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]