Tavaszi programok és felvételi a Széchenyi István Szakkollégiumban

A SZISZ-be olyan első- és másodéves egyetemisták jelentkezését várják, akik egy inspiráló és érdeklődő közegben szeretnének tevékenykedni. Az írásbeli felvételi kérdőív leadási határideje május 9. éjfél, a szóbeli fordulóra 2016. május 12-20. között kerül sor, amelyre mindenkit behívnak, aki adott le kérdőívet.

Az érdeklődők az írásbeli felvételi leadási határideje előtt még a leadási határidő előtt tájékozódhatnak a kollégiumról, a szakmai rendszerről és a felvételiről, illetve megismerkedhetnek a SZISZ-esekkel az Infóesten április 27-én, szerdán 19:30-kor. Helyszín: Földes kollégium, Ráday utca 43-45., II. emelet

Valamint az alábbi programok is várják az érdeklődőket:

félvilág

Félvilág – filmvetítés és beszélgetés Szász Attila rendezővel

Április 26. (kedd), 19:00, Corvinus C épület VIII. előadó

Az 1914-es Magyarországot megidéző thriller a közönség és a kritikusok körében is nagy sikert aratott – és ezt a filmet most ingyenesen nézheted meg! A vetítés után pedig személyesen a rendezőnek, Szász Attilának teheted fel kérdéseidet a film keletkezésének körülményeiről, vagy éppen a magyar filmgyártás jövőjéről.

kérszteát

Kérsz teát?! – színházi előadás a Corvinuson

Május 4. (szerda), 17:20, Corvinus E épület III. előadó

Ha partnered nem akar teát, nem kényszeríted bele.
Ha nem akar szexet, nem kényszeríted rá. Nem igaz?

A NANE Egyesület „Kérsz teát?!” című, néhol humoros, elgondolkodtató és egyben megrázó előadásának célja, hogy tudatosítsa a fiatalokban, mit jelent a szexuális zaklatás, felismerjék a szexuális erőszakot, és tegyenek ellene. A darabot írta, rendezte és előadja: Bánki Gergely és Sipos Vera.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]