Töltsd és nyerj!

Ha még nem tetted volna, kattints a linkre és töltsd ki a Diplomás Pályakövető Rendszer 2012-es kérdéssorát! A sorsoláson részt vevők többek között okostelefont, iPodot, EFOTT-hetijegyeket nyerhetnek.

Aki már több éve ELTE-s egyetemi hallgató, annak (remélhetőleg) nem újdonság a Diplomás Pályakövető Rendszer keretében zajló felmérés. A projekt célja, hogy felmérje  a jövőbeli terveiteket, de kíváncsi az egyetemről, szakodról kialakított véleményedre, személyes benyomásaidra is. Egyúttal a nálunk végzettek válaszaiból a munkaerőpiac oldaláról is érkezik ilyen módon visszajelzés, hiszen az intézmény számára fontos üzenet a diplomások álláskeresésének, és elhelyezkedésének eredménye.

Ha aktív féléveidet töltöd, évente számíthatsz DPR-es megkeresésre, ha pedig már végeztél, 1, 3, illetve 5 éven belül ismét lesz lehetőséged a rubrikák virtuális ikszelgetésére. Egyébként aki elfárad a nagy klikkelgetés közepette, nyugodtan pihentetheti a munkát – ha órák, napok, hetek múlva újrakezded, ugyanonnan indul, ahol abbahagytad. Lényeg, hogy a határidőből ne csússz ki! Az idei kérdőívet2012. április 30-ig lehet leadni- az sem probléma, ha esetleg aznap este tizenegykor kapnál észbe, éjfélig van időd 😉

Válaszaidat az ismeretlenség jótékony homálya fedi majd (tehát a folyamat anonim), a személyazonosítás lehetősége kizárt. A napi facebookozásból csak negyed órát kell lecsípned, cserébe olyan tárgynyereményekre számíthatsz, mint a kisorsolandó HTC Desire okostelefon, iPod, retró rádió Thompsonéktól, de nyerhetsz 3000 Ft értékű Caffe Bali utalványt, ingyen belépést a pákozdi Katonai Emlékparkba, sőt, az EFOTT-ra is! A végzettek számára jó hír, hogy kétszeres esélyük van a díj(ak) bemákolására, ugyanis ők a már elvégzett szakukról is nyilatkozhatnak egy másik kérdőív keretében.

Május 31-én már lehet izgulni, a sorsolás délben kezdődik. (Az idevágó információkat az alábbi linken találod: http://minoseg.elte.hu/palyakovetes2012jatekszabaly) Ha szeretnél többet megtudni a DPR-rendszerről (beleértve a felmérések eredményeit is), itt tájékozódhatsz: http://minoseg.elte.hu/dpr.

Jó munkát, és sok szerencsét!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]