Nyaralás megzenésítve a Hegy’en

Az, akivel a koncertpörgés után a legszívesebben osztanád meg hajnalban a hálózsákodat, idén Tokajban, a Hegy’en nyaral az Enter Shikarival, az Everlasttal, a Skindreddel, a Pendulummal, a Stereo MC’s-zel, a Biohazarddal, a kedvenc magyar zenekaraiddal és persze veled együtt.

Életed legtutibb négynapos buliját te sem hagyhatod ki, itt van hozzá a bérleted: a Hegy’ belépőd árából közel 40%-ot elengedünk, mert ott a helyed a Hegyalja Fesztivál legjobb arcai között a világörökségben. Már nincs túl sok időd, hogy intézd a Hegy’ bérletet, úgyhogy hajrá! A határidő május 31-én lejár.

A Hegyalja Fesztiválon az étel és italárakat is a pénztárcádhoz igazítottuk, Tokajban diákbarát árakon sörözhetsz, fröccsözhetsz és pöröghetsz négy napig. Kibuliztuk neked azt is, hogy a Hegy’re idén is féláron vonatozhass, mire is vársz még?

A megzenésített nyaralásra több mint 200 fellépő készül. Felejtsd el azokat a bulikat, ahol mindig ugyanaz a zene szól, és csak azokkal pöröghetsz, akikkel ZH-t írsz. A Hegy’en idén ott lesz minden barátod, sőt talán a leendő munkatársaid is. A közös lazuláshoz világsztárok, többek közt a Grammy-díjas EVERLAST, az ENTER SHIKARI, a PENDULUM (dj set), a SKINDRED, a BIOHAZARD és a magyar zenei élet színe-java adja az alapot. Az ARCH ENEMY Európa legdögösebb metálkirálynőjével, Angela Gossow-val érkezik Tokajba. A dubstep sztárcsapat, az ENGINE EARZ-EXPERIMENT a Kaliyugát is hozza, a tavasszal The Princess című új albummal jelentkező PAROV STELAR BAND pedig friss taktusokkal érkezik a tokaji nyaralásra. Nem fehér Cadillac-kel, hanem hatalmas turnébusszal gurul be Tokajra a DANKO JONES, a rock and roll új fejedelme. Most mindenki, sebváltót Hegy’ üzemmódba – ez tutira nem lesz sétakocsikázás. Sötét elektronikával babonázza meg a fesztiválozókat a BLACK SUN EMPIRE és MC STAMINA, a hiphoposabb vonalat az EVIL NINE duója hozza. A thrash érát a hegyaljások kérését teljesítve a legendás EXODUS képviseli. Már most a tokaji nyaralásra készül a HATEBREED, a SONATA ARCTICA, az EKTOMORF és a SUICIDE SILENCE is. A kedvenc magyar zenekarod is rád hangol: ahhoz, hogy te tudd meg elsőként, milyen magyar fellépőkkel pöröghetsz a Hegy’en, csak annyit kell tenned, hogy becsekkolsz a Hegy’ facebook közösségébe.

Hegy’ diákbérlet május 31-ig közel 40%-os kedvezménnyel 14.900 Ft. Ezután diákbérletet már nem, csak hagyományos Hegy’ bérletet tudsz váltani.

Hegy’ bérlet június 1. – július 8. között 18.900 Ft

Hegy’ bérlet július 8-tól és a helyszínen 22.000 Ft.

Sörözés és Furmint-fröccsözés, evés és ivás a fesztiválon diákbarát árakon.

Részletek az ismert jegypénztárakban. Vagy szerezd be a jegyed a mobiloddal, a TIKIT rendszerében (http://tikit.hu/hegyaljafesztival2012), vagy online a www.hegyaljafesztival.hu-n.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]