Budapest-szerte ingyenesen sportolhattak az ELTE Sport7 résztvevői

A BEAC 123. szezonját kezdte meg szeptemberben, az immáron hagyományosnak mondható sportágválasztó nyílt hetével, az ELTE Sport7-tel.

A BEAC 123. szezonját kezdte meg szeptemberben, az immáron hagyományosnak mondható sportágválasztó nyílt hetével, a szeptember 6-10. között zajló ELTE Sport7-tel. Az ELTE, a Diákhitel és a VIWA Vitaminwater támogatásával megvalósult rendezvényen az egyetem valamennyi hallgatója, dolgozója számára ingyenes sportolási lehetőségeket, bemutatókkal egybekötött edzéseket, sportnépszerűsítő programokat szervezett a klub városszerte.

A kick-box, futás vagy a labdajátékok mellett olyan modern sportágak is helyet kaptak, mint az airflow jóga, cheerleading, moderntánc vagy SUP.

A Bogdánfy úti sporttelep mellett a Mérnök utcában, a Vízisporttelepen és több más külső helyszínen is voltak ingyenes programok.

A 2021/2022-es ELTE Sportkisokos több ezer példányban jutott el az érdeklődőkhöz a Sport7 és a Tanévkezdő sportkampány során. 

„Több mint 2000 elsőéves hallgatóval sportoltunk együtt az ELTE nyolc gólyatáborában, ami meglátszott a Sport7 látogatottságán is. Jó volt érezni azt a lelkesedést, amivel mi is készültünk erre a tanévre. Megújult sportági kínálattal, online bérletrendszerrel, profi edzőkkel vártuk az új idényt, és ezt jó volt viszontlátni az első hét edzésein tapasztalható rendkívül magas részvételen! Kijelenthetjük, hogy van élet a COVID után, és van újra sportélet az ELTE-n!”– mondta el Simon Gábor, a BEAC igazgatója.

Az ELTE Sport7-hez egy nyereményjáték is kapcsolódott, aki a helyszínen vett részt a játékban, egy BEAC logóval ellátott napszemüveggel, KEK RUN tornazsákkal vagy a VIWA Vitaminwater jóvoltából frissítővel is gazdagodott. A játék október 7-éig tart, a fődíj nem más, mint egy 100.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalvány, emellett pedig az ELTE Shop, az ELTE Eötvös Kiadó és a VIWA Vitaminwater jóvoltából ajándékcsomagokat, valamint BEAC-os termékeket is meg lehet nyerni.

Aki lemaradt a Sport7-ről, annak sem kell csüggednie, ugyanis a bemutatott sportágak bármelyikéhez folyamatosan lehet csatlakozni az év folyamán. További információk az edzésekről a BEAC honlapján: https://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/

BEAC galériák:
Hétfő
Kedd
Csütörtök

ELTE Online galériák:
Hétfő
Kedd – Mérnök utca
Kedd – BEAC
Kedd – Polefitness

Szerda – BEAC
Szerda – Mérnök utca
Szerda – Apáczai Gimi
Csütörtök

A BEAC-ban azonban a Sport7-et követően is több hetes tanfolyamokkal, vadonatúj helyszínekkel, többféle óratípussal és kedvezményes bérletárakkal folytatódnak az aerobik, jóga, polefitness, valamint spinning edzések. Emellett visszatérnek az aerial és banalsz foglalkozások, újdonságként pedig az igen népszerű SUP sportágat próbálhatják ki a vállalkozóbb szelleműek. 

BEAC Aerobik

BEAC Jóga

BEAC Spinning

BEAC SUP

BEAC Polfitness, aerial és balansz

Forrás: BEAC

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]